När man redan nu börjar tänka på året som varit …

Vet inte om det är för att slutet på året närmar sig och med det insikten att det här året har inte innehållit några större förändringar.

Jag hittade inte mig själv, vet dock inte ens om jag letade efter mig =), jag tog inte tag i allt det som engagerar så många under starten på det nya året då löften om bättre kost och träning ges och gymkort köps, jag blev inte volontärsarbetare, räddade inte världen (försökte nog inte ens det), träffade inte mina vänner så mycket som jag hade förhoppningar att göra, började inte med matlådor, tänkte inte miljövänligt i allt och jag pluggade inte heller någon kurs på universitetet som jag hade önskemål av så min bucket list ser ut nog likadan ut för 2017 som för 2016.

Just för att jag tycker själv att jag har gått fram och tillbaka till jobbet och inte så mycket mer i min vardag så kom någon liten slags panik i mig, den kom krypande fram och såg till att åtminstone en av de där sakerna som står på den där berömda listan över ”things to do before i die” har nu bockats av.

Monotoni är tråkig, så tråkig som ordet låter faktiskt =) …  Människor behöver trots allt stimulans för att inte stagnera.

img_0154

Har du själv skrivit eller tänkt ut en egen bucket list?

Har nu 2 månader kvar på 2016 så har precis skickat även iväg ett mail för att få träffa en studievägledare på universitetet då jag känner verkligen att jag behöver och framförallt vill plugga någon kurs för att känna en mental utveckling. Har ju trots allt en samling universitetspoäng som jag borde vara rätt så stolt över men vill ha mer … <3

Nog av allt man vill göra men inte alltid gör…

Kyligt idag även om solen skiner och Knuts päls har vuxit åter så att han är förberedd med sin vinterpäls.

Det där med att visa sin bästa sida verkar inte vara något hundar är intresserade av …

img_0156

(Sweater från Karl Lagerfeld, jeans Circle of Trust & skor Toga Pulla från www.lavendettaclothing.se)

img_0165

 img_0167

9 1/2 år är min pälsiga kille och en cool kille är den där Karl som jag har på mig =).

Visste du att han föddes 1933? Helt klar en mode icon med en egen stil och älskar att han har sig själv på sin Karl kollektion <3

img_0155

Sweatern är normal i storlek och på Circle of Trust jjeansen har jag samma storlek som jag har på Miss Me jeansen.

Skall nu jobba vidare och tänka ut på något annat jag kan göra för att se till att det här året innehåller något som inte förra gjorde.

<3

 

2 thoughts on “När man redan nu börjar tänka på året som varit …

    1. Jag skulle ha åkt den 14 för att bli hämtad av de den 16/10 men pga. all byggnation utanför butiken som har pågått i 7 månader och påverkat butikens försäljning så har jag ingen ro att åka precis nu så just nu försöker jag tänka om jag skall åka i maj eller oktober nästa år. Det är min drömresa och att göra den med en stress i kroppen och ha tankarna kvar på jobbet känns inte så som jag vill ha det så mailade de för ett par veckor sedan om detta. Otroligt tråkigt men å andra sidan vill jag kunna njuta av den och släppa alla tankar om jobb vilket är omöjligt just nu så får helt enkelt tänka på att om jag har väntat i 20 år så får jag vänta ett år till =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *