Grön höst inspo & getingstick …

Igår kväll satt jag och myste på balkongen när jag helt plötsligt fick ett getingstick och mamma mia vad ont den där rackaren gjorde!

Just nu vet jag inte riktigt om jag skall ringa till vårdcentralen eller inte … Har googlat men kan trots allt andas =) och är inte svullen i munnen men armen där den stack mig är jätte svullen och väldigt röd samt stickningar strålar ut … Får väl vänta och se helt enkelt men otroligt att ett sånt litet djur kan påverka.

Är dock på jobbet och idag tänkte jag bjuda på lite grön inspiration för jag älskar höstliga färger som inte bara är svarta.

Den här gröna nyansen är riktigt snygg och höstlig och så älskar jag att polo tröjor har även kommit till Sverige mer och mer för i Italien är det alltid klassiskt snyggt att ha polo till en snygg svart byxa, kjol men självklart även till en vardagsklädsel som med jeans.

img_9831

(Grön polo tröja från Gestuz, 1299:-, svarta byxor från Oneteaspoon, 1199:-, väska Karl Lagerfeld 4599:-, boots Toga Pulla, 3799:-)

img_9835

img_9837

HÄR hittar du flera klassiska och snygga stickade tröjor från Gestuz i både grönt, grått och även vinrött.

Vissa plagg är väldigt tidlösa och därför den perfekta höst shoppingen om man skall förnya lite sin garderob med användbara kläder som håller i tiden och som kan kombineras efter önskemål.

Och nu har jag ringt vårdcentralen för någon tyckte att min arm var lite för svullen och för röd för att vara ett getingstick så bättre att rådfråga de som vet och kan. Cortison salva skall jag visst köpa och så får jag bara ha koll så att det inte blir värre …

img_9827

Och hur snygg är inte denna väska från Karl Lagerfeld? Jag som många andra älskar accessoarer men är även lite trött på att se väskor från samma märke på allas axlar så det jag gillar med detta märke är just att de är coolare, lite ovanligare och så finns inte mängder av kopior på dessa. Men så är Karl inte vilken man som helst då det är ju trots allt han som tog över Chanel och gjorde detta märke till en av de största och internationellt mest kända.

img_9836

Får nog snart stänga 15 min. för att gå till apoteket och införskaffa det jag behöver till min rödsvullna arm …

Önskar dig en skön dag så länge <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *