Dusty pink …

Jag är och har aldrig varit någon rosa tjej. Mer pojkflicka än annat som liten då jag lekte cowboy och hästar (inser hur det kan missuppfattas =) framför andra mer flickiga lekar och favoritfärgerna var ljusblått och blått framför den där rosa färgen som alla andra tjejer bara älskade.

Bland alla nyanser av pink finns dock en som jag gillar och det är den ljuvliga ”dusty pink” som inte är så skarp och  som går åt de mer bruna toner som jag gillar…

Dusty pink är därför perfekt året runt och klänningen i denna ljuvliga färg som jag även hade på mig i fredags när vi var på Strömstads show passar perfekt till just bruna stövlar, kängor nu när hösten blir kyligare men självklart går att ha även på sommaren …

Denna underbara klänning är en av höstnyheterna som kända LA märket For Love and Lemons bjuder på <3

aynh4565

Många av klänningarna från detta märke har en snygg urringning som dock passar bättre/bäst tjejer/kvinnor som inte har alldeles för stor byst då den faller inte lika snyggt. I fredags hade jag en vit spetsbehå från samma märke under klänningen men glömde behån igår när vi fotade den så det fick bli utan …

img_0093

 Jag gillar framförallt plagg som kan kombineras så att man kan använda de även till vardags för då känns det dyrare priset inte lika dyr längre och denna klänning är just en sådan som man kan ha en kofta till, kängor och kortare stövlar… Varför inte en skinnjacka till den under höstmånaderna?

img_0076

 Klänningen har även en scarf som en snygg detalj …

img_0047

Igår passade jag och Karolina på att just fota lite klädinspiration och då jag bytte om några gånger så försökte vi hitta ett ställe i Stadsparken som låg lite gömd men just där satt 2 äldre män och pratade politik. Självklart vände jag ryggen när jag bytte om men log när den ena sa när vi skulle gå klara för dagen ”Ni kommer väl tillbaka även imorgon?”

Det var kanske så att vi bjöd på ett annorlunda inslag mitt i deras diskussion om dagens problem och politik och troligtvis uppskattade de lite visuell ytlighet när djupare ämnen behandlades av de sittandes på en parkbänk i Stadsparken.

Till klänningen hade jag min helt underbara lilla clutch från Karl Lagerfeld <3

img_0097

Frågade Karolina om hon visste någon ”pose” jag kunde göra för variationens skull på bild men fick bara höra att Matilda som hon har fotat till webshopen blundar lite ibland på det där avslappnade sättet …  Provade men med misslyckad resultat så här får ni även se en bild på vår fina model i just denna ljuvliga klänning som hon hade till Toga Pulla bootsen.

img_0147

Då jag bara älskar denna dröm i dusty pink har jag fått ett par klänningar extra så 2/S, 2/M och 1/L finns i butik och hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE men när de är slut finns inga mer att beställa hem.

Jag själv har storlek M och Matilda har S som en liten referensram till dig som kanske undrar och en klänning som passar en 18årig tjej liksom en snart 45årig kvinna då jag tycker att vi behöver inte bli tråkiga i klädseln bara för att vi blir äldre…

img_0063

På mina fötter italienska El Vaquero boots <3

Älskar du färgen men önskar mer en oversize tröja så har For Love & Lemons kommit med DENNA underbara leverans (har S på bild)

img_9867

Nu skall Knut och jag jobba vidare här i butiken medan Nicole är i skolan <3

Önskar dig en fantastisk dag <3

 

 

2 thoughts on “Dusty pink …

 1. haha du är för skön, glömde BH`n och vilken härlig kväll för dom 2 äldre männen ;)

  så snygg klänning och dom senaste stickade tröjorna, ser underbara ut allihopa..

  Å du på tal om hår i inlägget , här under, SKITSNYGG…

  Men var har din vän frisören på F( tror de var , nått på F)
  tagit vägen? Bor han kvar i stan eller har han lämnat Borås, eller har ni ”växt” ifrån varandra… Å det behöver du ju inte ens svara på så klart,men har tänkt på honom, när du började tala om att du bokat hästresan. han var väl med lite på din realityserie ?

  1. Hahaha, tror att politiken glömdes lite i deras diskussion när ombytte skette =) I Italien har vi ett talesätt som lyder ”när naturen kallar så svarar mannen” … =)
   Tack för att du gillar färgen snälla. Fazli har precis öppnat en större salong här i Borås och gick in och sa hej häromdagen hos honom så vi har inte växt ifrån varandra men vi alla har fullt upp med våra jobb så hinner inte umgås så som vi gjorde innan men jag hoppas snart kunna ha mer tid utanför butiken än vad jag har idag för att kunna umgås med de jag gillar <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *