Mjuk, skön & oversize …

Sedan liten flicka har jag alltid varit väldigt känslig för material som kan ”sticka” och av den anledning har jag aldrig haft på mig sådana mysiga och höstliga plagg som stickade tröjor då jag skulle nog bara dra av mig de efter bara några minuter …

I fredags kom dock två polo tröjor i oversize model som är de gossigaste och mjukaste tröjorna ni kan tänka er och troligtvis är de det pga. att de består framförallt av alpaca. Ni anar inte, tar ni på er den vill ni inte ta av den, sååå skön är den.

img_5444

Det perfekta höstplagget som du kan ha till slimmade jeans, svarta byxor eller varför inte ovanför en klänning …

img_5450

Igår hade jag den just till DESSA Miss Me jeans och DESSA läckra boots med kilklack från italienska El Vaquero <3

img_5458

Mitt söndagstips på något höstligt som är mjuk & skön och som jag verkligen förknippar med den där stilen som Free People står för.

img_5456

Holly är sedan i förmiddags hos sin pappa och familj, Linda tillbaka i Örebro för sista året av sina studier och Nicole och jag har en sådan där mys söndag med Knut som är på lek humör och springer runt med sin lilla boll …

I eftermiddag skall vi på bio för vi älskar att ibland stänga in oss och titta på film på en stor bioduk och vi hoppas så klart att valda filmen bjuder på goa skratt så som man förväntar sig av en komedi <3

Önskar dig en skön fortsättning på denna söndag <3

Tröjan, jeansen och skorna finns så klart hos WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *