Frågor kring hårfärg …

Som ni kanske har märkt har jag de senaste två gångerna önskat mörkare nyanser i mitt hår vilket jag verkligen älskar.

Blev nog väldigt förvånad när Marianne såg till att jag på direkten fick den hårfärgen jag önskade och som jag kanske trodde skulle vara betydligt svårare att få till …

Detta kort tog Linda på mig igår kväll <3

img_5490

Att jämföras med förra året & denna fantastiska jacka är från Don Vanquisher.

11224737_10153265077183660_389963480341983249_n

Eller att jämföras med ett ca 4 år gammalt kort då även större läppar hörde ansiktet till =)

2033759

img_5760

Bara att inse att håret kan vara mörkare eller ljusare, att vissa yttre attribut förminskas medan andra förstoras men det viktigaste är att trots människors benägenhet om att definiera dig utifrån ditt yttre så är åtminstone jag samma person (på gott & ont) oavsett läppar eller blondare hår för det är livserfarenheten som formar mig, inte lite hårblekning eller stick i läpparna…

Är du nyfiken av att veta vad Marianne med personal har gjort för att få till denna nya hårfärg (första bilden) så ringer du eller bokar tid hos Salong Youniqe för vet nog knappast själv vad som gjordes förutom det viktigaste: att det blev så som jag önskade <3

Nu är det dags att önska dig en skön natts sömn …

 

4 thoughts on “Frågor kring hårfärg …

 1. Hej Michela,

  har du fått hem denna klänning än från Hale Bob?
  Om ja hur lång är den, lårkort eller strax
  ovanför knät?

  Se Instagram:

  rosenquistdrobak
  bild nr 3 vågrätt.

  Med vänlig hälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *