Paketöppning & mys …

Nicole kom vid 15 tiden så innan dess var jag och köpte blommor, en bit av hennes favorit cheese cake med ljus och så slog jag in resterande paket.

Ställde fram allt på bordet så att det skulle se lite festligt ut <3

img_6720

img_6725

Ingen valp eller dator som hon helst önskade sig men en massa annat, vissa saker hade hon nämnt, vissa andra blev små överraskningar. Även Knut hade självklart sparat ihop till ett vackert paket <3

Ingen dålig hund vi har …

img_6730

Och efter paketöppning och blåsning av det lilla rosa ljuset på cheese caken fick hon göra det hon önskade mest vilket visade sig vara lägga sig i sin nya mjukisdress och titta lite på sin favoritserie medan jag gick ut med Knut till Stadsparken innan vi skall ut och äta, min 14åriga dotter och jag <3

Min mamma är i Italien och min syster bor där med mina syskonbarn så det blir helt enkelt bara vi två  men så skall vi fira nästa lördag då vi skall ut och äta med Linda och Nicoles kompis Holly så det får helt enkelt bli en middag för två ikväll …

Idag har jag vädrat mina ben (regnigt imorse men soligt nu på eftermiddagen här i småstaden)  i denna läckra klänning i army färg från coola brand Oneteaspoon. 1/XS, 1/S, 1/M & 1/L finns kvar i webshopen <3

Till klänningen de underbara  bootsen från  italienska El Vaquero.

img_6741

img_6740

Nu önskar jag dig en trevlig kväll för här skall vi fira lite lite till, man fyller ju trots allt 14 en enda gång <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *