Sneak peak vår/sommar 2017 inköp …

I förrgår kväll kom jag hem från mina 2 dagar på Marbella för att igår  jobba i butiken och för att direkt efter stängning åka med Knut till Göteborg för inköp gällande nästa vår/sommar …

De snälla tjejerna från Grey Garden Agency kom och hämtade upp mig på stationen då de har flyttat till coola lokaler vid Sockerbruket (tror jag att det heter) och då de även visste att jag kom direkt från jobbet så startade vi med lite sushi medan jag fick sedan visat vårens Oneteaspoon kläder. Shorts, kjolar, jeans, tröjor och även en svart jumpsuit som jag hoppas själv kunna trycka i mig i =)

IMG_6308

IMG_6311

Märket är coolt, casual, avslappnat och ett uppskattat märke bland kända fotomodeller som Gigi Hadid till Kardashian familjen som många följer på sociala medier.

IMG_6325

Gå gärna in HÄR för att se alla snygga plagg från detta märke, där finner du både höstens nyheter & sommarens märkesrea som du kan självklart beställa till solresan eller till nästa sommar.

IMG_8658

Har ni läst tidigare inlägg så har ni sett bilder på mig i ett par For Love & Lemons klänningar, ett otroligt känt LA märke med kändisar som har dessa klänningar från Coachella festivalen i Nevada till röda mattan premiärer.

Fantastiska klänningar som skiljer sig från mängden för den där oskyldiga/sexiga känslan.

Vår och sommarkollektionen gjorde så klart ingen besviken och jag förstår inte hur man kan säsong efter säsong designa klänningar som verkligen är ”to die for” och ja, priset är exklusivt men så är även klänningarna det i allt från material, design och hantverk.

En kund berättade igår att hon var på en fest där tre av gästerna hade samma klänning, har svårt att tro att samma skulle ske med dessa klänningar eller de från Hale Bob.

HÄR ser du vilka vi har och uppdaterade så sent som igår med ett par nyheter som kom just då som du ej får missa <3

IMG_6312

Från vårens kollektion den där dyrgripen <3

IMG_6323

När det gäller underkläder köper jag in några få då det är inte de billigaste på marknaden men såååå vackra de är!

När jag fick syn på det där röda set med hjärtan förstod jag så klart att den skulle levereras lagom till Alla Hjärtans Dag så kommer du inte på något att önska dig så har du den perfekta presenten som nog även partnern gillar och uppskattar…

Den där gåvan som glädjer båda <3

IMG_6314

Såg precis att bloggerskan @attvaranagonsfru (på instagram) har lagt ut bild på denna vackra For Love and Lemons klänning som hon har köpt i vår märkesrea och som visst skall följa med henne till vackra staden Paris.

Följ henne för att bland annat njuta av vackra bilder då hon är en otrolig duktig fotograf (bland allt annat hon verkar vara duktig på)

IMG_3961

Och så har detta LA brand även bikini till nästa sommar och självklart beställdes några få … Jag älskar bikini även om få passar mig men ni vet vissa plagg kan man bara sitta och titta och drömma sig bort i.

IMG_6326

IMG_6316

Köpte in bara en i varje storlek så som jag alltid gör gällande detta märke.

Och efter coola & casual Oneteaspoon, exklusiva boho chic märket For Love and Lemons och några urläckra hattar (nytt märke) var det dags för en av USA:s största brand: Free People som kännetecknas av att det är 5 olika stilar som präglar detta märke.

Här läggs min order in och tacksam för den underbara servicen jag fick av dessa fantastiska kvinnor <3

Behöver jag lägga till att tröjan som Victoria har på bilden är från just Free People och kommer just denna höst/vinter? =)

IMG_6329

Kom hem till småstaden vid halv ett på natten så det var bara att lägga sig direkt och känner mig idag lite trött så ikväll blir det en skön och lugn kväll för Knut och mig =)

One thought on “Sneak peak vår/sommar 2017 inköp …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *