Tankar om att flytta …

Funderar du ibland om att flytta till ett annat land?

Jag flyttade från Italien till Sverige  som 20åring och minns hur jag älskade känslan om att inte veta något om någon och att ingen visste något om mig.

Vissa finner det lite obehagligt medan jag ser det spännande i det, chansen att träffa nya människor, att få se nya platser, uppleva nya äventyr.

Om några år kanske när Nicole är större?  Vad hindrar oss (jobb och familj misstänker jag =) egentligen och var skulle jag vilja flytta? Marbella? Italien?

IMG_6196

Satt och pratade om just det på en trappa i Marbella för bara 2 dagar sedan.

Mina runda solisar är från Rayban och byxorna från Hale Bob <3

IMG_6210

Min mor bor mer eller mindre 5 månader om året i Italien och resterande i sin lägenhet här i Borås så visst går det om man har ett jobb som man kan sköta delvis från en dator? En webshop där bilder kan  fotas utomlands och någon som kan jobba i butiken i Sverige? Tankarna finns .. Öppna agentur och sälja märken till butiker som inte finns på den nordiska marknaden idag vid sidan av butik/webshop?

Mycket skulle kunna skötas trots bostad i Italien eller Marbella.

Kan det vara så att man är redo för lite nya äventyr nu när man blir 45? Bara mysigt att tänka tanken att kanske om 4-5 år …?

Idag är jag dock fysisk och psykisk i min småstad och jobbar i butiken för att ikväll ta tåget till Göteborg där jag skall göra inköp gällande For Love and Lemons, Oneteaspoon och Free People för nästa vår/sommar <3

Titta gärna in HÄR för att se de underbara nyheter som har kommit just idag från dessa brands <3

Tankarna går vidare <3

One thought on “Tankar om att flytta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *