Intervallträning på Rya Åsar …

 Söndagar är för mig den alldeles perfekta dagen för att träna (försöker bara hitta flera =) då jag har stängt och har en helt annan ro i kroppen för att ägna tiden åt mig själv så även om det nu har gått 3 veckor var det idag tid för att träffa bästa Nettan som idag tyckte att vi skulle köra naturlig intervallträning på Rya Åsar.

Naturlig då Rya Åsar är verkligen ett område som präglas av upp och nedförsbackar, en otrolig vacker miljö som även är många djurs hem. Idag rullade en liten bebis huggorm förbi mina fötter och gömde sig under några växter … Tänk om den bara visste hur rädda vi är för honom egentligen =)

IMG_2154

Idag sprang jag i de snygga träningskläderna från Wallderinska som jag har i kombinationsfärgerna royal blu/guld <3

IMG_2187

Svensk exklusiv design i bästa kvalité och med de där guldiga ränderna som en snygg detalj.

IMG_2227

Dessa och de från Juicy Couture som du nu finner i märkesrean är de som används av mig  nu i min nya hårfärg som jag bara älskar.

Askigare och inte så gul som tidigare och jag är så otroligt nöjd. Tack åter Malena & Marianne på Younqe för att ni gjorde det så bra <3

IMG_2205

IMG_2204

Och om man vill hitta något positivt av att inte ha de där sommarkvällarna eller utlandssemestrar som många verkar ha just nu i juli så är det att man kan tänka lite extra på kosten då inga sena grillningar eller vinkvällar på uteserveringar eller stugor lockar så har faktiskt gått ner 3,2 kg på mindre än 2 veckor och 4 återstår för att jag skall vara i mål med vad jag vill väga för att känna mig nöjd.

Det handlar om att finna det positiva i olika situationer & idag försöker jag helt enkelt just det <3

 

5 thoughts on “Intervallträning på Rya Åsar …

  1. Shit va duktig du är som tränar nör de egentligen är stranden man ska ligga på o gotta sig.

  2. Michela såg i din blogg att du var nyfiken på dom du skrev med här o vill veta lite vem man är men kan maila lite info om Du vill de.

  3. Grattis till superform :-))

    Fattar inte var de kilona suttit dock ;-) men känslan är underbar och nu ska jag ta mina sista eh tio kg ;-))

    Kram Åsa

    1. Inte direkt någon superform Åsa men ibland när man står på ett speciellt sätt ser det bättre ut än vid andra tillfällen men 4 kg kvar och efter det handlar det om att försöka få kroppen att bli fastare =) Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *