Att längta efter semester …

Njuter ni i solen den här helgen och har kanske förmånen att vara nere vid kusten och bara kunna svalka av er när ni lämnar solstolen för ett bad? Kanske är ni tom. utomlands, dricker ett glas rosé, tittar på människor och njuter av ett par veckors semester? Den där längtan av en ledighet i åtminstone två veckor i rad utan att behöva tänka på något annat än att bara njuta jagar mig sedan många år för jag är en njutningsmänniska, det ligger i mitt italienska blod.

Jag skulle dock inte vilja vara på någon exklusiv ort men i någon mysig by i Italien, Frankrike eller Grekland, titta på de äldre som spelar kort och diskuterar politik med inlevelse för att sedan ändå bli vänner igen och ta ett glas vin tillsammans. Jag är uppvuxen med vissa saker och jag saknar de helt enkelt.

Sitta och ta en cappuccino på någon enkel uteservering och bara titta och tänka sig in i hur andra har de och lever. Det behöver inte vara mer än så i min lilla värld för även om jag har kanske ibland en exklusiv smak så är jag så enkel när det gäller mycket annat.

Imorse när jag rastade Knut pratade jag tom. med fåglarna i parken vilket kanske tyder på att jag verkligen behöver komma iväg lite eller så är det bara ett ålderstecken i sig.

Rätt så trevliga djur får jag säga att de är när de tittade lite ifrågasättande på mig och helst hade de nog önskat att jag hade varit tyst och kastat någon brödsmula till de men det där att samla på bröd för att mata de, dit har jag ännu inte kommit, tack & lov =)

Nu är det dags att dra på sig träningskläder för löpning med Nettan väntar i värmen efter 1 månads uppehåll så en jobbig timma väntar under stekande värme.

Ha nu en underbar ledig dag så kommer här en bild från en en veckas semester för 2 1/2 år sedan =)

10176238_10152104490353660_3561358298023033772_n

 

4 thoughts on “Att längta efter semester …

 1. Jag har tillbringat hela helgen på jobbet och där kan jag inte se ut, så man vet inte hur vädret är. Hunnit få lite sol på kvällen. En vecka kvar innan jag äntligen får semester. Längtar så!

  1. Tänk vilken lyx att när alla kommer tillbaka från sina jobb och är lite halvdeppiga för det så skall du ha din ledighet =)
   Förstår längtan, tro mig <3

 2. Hej,
  sänder dig en hälsning från en liten håla på underbara Kreta. Har varit en vecka, och precis som du säger, tittar på folk och filosoferar över hur dom lever sitt liv.
  Dricker och äter grekiskt varje dag.
  Jag måste säga att en av dom största nackdelarna med egen butik är just att det känns som att man inte har något liv..
  En ynka vecka semester på flera år, ändå får man dåligt samvete för att man inte är i butiken… heeelt sjukt.
  Hoppas du får komma iväg på nåt och tanka upp lite energi inför den hektiska period som snart står för dörren.
  Kram

  1. Njut Katja för det är du värd och känn inte något dåligt samvete för annars är den där veckan inte någon semestervecka <3
   Jag kommer om inte annat iväg i oktober och då kan jag verkligen varken koppla upp mig eller göra något annat så även om inte en sol och bad semester då så är jag långt ifrån sociala medier =)
   Marbella i 2-3 dagar väntar dock så alltid något =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *