Blue inspo …

God morgon <3

Gick upp för en timma sedan ca och nu ligger Knut och sover bland mjuka kuddar efter sin något kortare runda kring Stadsparken. Inte den längsta promenaden då den får göras lite senare …

Nicole ligger fortfarande och sover men vaknade tidigare när jag fortfarande låg kvar, kramade om mig och gossade in sig hos mig. Kan inte annat än att le när tonåringen fortfarande vid utvalda tillfällen (troligtvis när hon inte riktigt är 100% medveten) är det lilla barnet som hon en gång var och som jag fortfarande själv är ibland (ofta skulle nog någon kunna påstå).

Såg du EM matchen igår mellan Italien & Tyskland?

OMG, vad nervös jag var det sista!!! Aldrig roligt när en match avgörs på straffar men det får så otroligt spännande att jag glömde att allt handlar endast om vuxna män som springer efter samma boll och som har definitivt råd med att köpa sig några var. Nej, då igår kväll var det så allvarligt i min hjärna som det bara kunde bli.

Måste dock även säga att jag gillar Tyskland, tycker nämligen att landet får alltid brottas med den historien som de kommer alltid att förknippas med så glad ändå för deras skull nu när det ändå gick och vann. Hade gärna dock velat att Buffon fick ta några straffar och bli match hjälte, i mina ögon en riktig stilig man med karaktär. Gillar …

Självklart skall jag titta på Island-Frankrike ikväll för även denna söndag ser ut att bli den där regniga sådana så städning, lite jobb och läsning kommer att sysselsatta mig idag tror jag.

Avslutar med att visa de fina bilder som Karolina (@karolinaar) tog på Matilda (@matildadjer på insta) häromdagen på kläder som nu finns i webshopen hos www.lavendettaclothing.se <3

Jeans i boot cut model från Miss Me Jeans & Top i siden från Sacks Fashion

IMG_0481

Ljuvlig stickad tröja från Sacks Fashion med vita denim shorts från Oneteaspoon

sacksblu1

Vacker klänning från amerikanska Hale Bob

floriana

IMG_0471

Den här tjejens hårfärg, älskar det! Finns det någon frisör där ute som lovar mig den exakta nyansen så kommer jag direkt, bara att maila mig =)

Tar gärna även solbrännan =)

Blåa nyanser i korten i detta inlägg men så är blått den färgen i världen som anses vara finast. Alltid stiligt, fräscht och klassiskt med blått så hoppas du fick lite inspo denna regniga söndag (åtminstone här i Borås).

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *