En hälsning från London …

Imorse gick vi upp kl. 4.30 för att bli hämtade av Lindas underbara snälla bror som själv gick upp tidigt för att skjutsa oss till Landvetter där flyget till London väntade redan kl. 725.

Otroligt att landa runt 9 och vara på hotellet redan vid 10-10.30 …

Både Linda och jag var lite smått oroliga över hotellet som vi hade bokat då Nicole & Holly hade gjort noggrann research när de väl hade fått namnet på det av oss.

De hade läst igenom alla kritiska kommentarer om huruvida man fick SLÄPA upp sina resväskor själv upp för en smal trappa, hur liten toaletten är och hur hårda madrasserna skulle vara.

När taxin stannade precis utanför hotellet såg vi skylten men tjejerna undrade över ingången till det. Hahaha! En liten smal trappa gick upp till den lilla receptionen men så är vi i London och vad spelar det då för roll om man får lite extra träning?

Vi delar ett något större rum och för er som undrar kostar detta 2200:-/per natt  för oss 4. Ingen deluxe känsla alls men ett rätt så ok och rent rum vilket är mer än vad jag förväntade mig efter att ha fått ta del av vad Nicole och Holly hade googlat fram.

Läget på ”hotellet” är helt perfekt vid Oxford Street, 2 minuters promenad från Victoria Secret som blev därför den första butiken som vi besökte.

Vi satte oss på den underbara söta uteserveringen på innegården på nedre våning av VS (Nicole och jag åt lunch där när vi var här förra året) men den här gången med skillnaden av vi fick se frukost menyn då kl. var bara 11.

IMG_4620

IMG_4621

Servitören undrade om vi skulle äta bröd i en vecka =)

IMG_4628

Efter denna frukost på rostat bröd, lite marmelad och cappuccino blev det VS i kanske 40-45 min. och självklart gick vi alla ut med var sin lilla rosa kasse innehållande allt från trosor, behån, lip gloss …

IMG_4630

Nöjda tonåringar <3

IMG_4633

Så här glada var de i de klänningar vi köpte till de i Stockholm för bara 2 veckor sedan <3

IMG_4650

Min cooling till dotter i nya solisar.

IMG_4641

Efter en Cola i solen blev det Primark i 1 1/2 timmar där flickorna gick loss på allt som denna engelska variant av Ullared bjuder sina besökare på.

Även Linda och jag köpte var sin pyjamas för 9 pund så ikväll skall de allt invigas här på vårt tjejrum.

Och så här ser en trött mammis (kallas visst för det nu när man vill shoppa =) ut en vanlig dag i London.

IMG_4661

Blusen på bild i en ljuvlig nude nyans är från danska Copenhagen Luxe och kan nu köpas för endast 599:- HÄR tillsammans med Please Classic Bologna <3

Nu är vi på rummet och tjejerna har precis gått visning i sina nya kläder, provat smink och spelat spel.

Ikväll skall vi njuta av en skön kväll för att vara pigga imorgon och vara de turister som vi trots allt är =)

 

2 thoughts on “En hälsning från London …

  1. Härliga bilder..så trevligt ni verkar ha det! Du har ett bra bildformat, det gillar jag, en del bloggare har tyvärr lite för stora bilder. Hoppas ni får toppenhärliga dagar i London!

    1. Det bir en kort semesterresa men tror att våra tjejer är mer än nöjda med dag 1 =) Tack snälla för att du tycker om formatet på bilderna… Väljer den här storleken då jag skulle inte riktigt klara av att se mig i stor format … Risken är då att jag ej skulle lägga ut några bilder alls på mig själv =)))) Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *