London imorgon …

Imorgon åker Nicole, jag, min väninna Linda och hennes dotter Holly  till London 3 dagar för en riktig mor och dotter trip men som alltid så är jag alltid lite smått ”stressad” innan jag skall iväg. Lite märkligt kanske men alltid lite ”rädd” att glömma något som måste göra, att inte ha med mig något som måste med eller inte vet jag =)

Förstorar nog upp diverse olika scenarion i min hjärna men snart skall jag andas djupt och koppla av…

Nicole förberedde tom. ett bad till mig med tända ljus och direkt tänkte jag att ”hon vill säkert ha något” för de där vänliga gesterna är ofta förknippade med en baktanke i tonårstiden =)

Hade dock väldigt mycket fel så fick nästan lite ”dåligt samvete” för min misstänksamma tankar…

Nu när min väninna Mikaela har varit här så har vi tittat på filmer fram till småtimmarna på natten och igår kväll tog Nicole och jag med henne till Hell´s Burger innan vi åter satte oss med en för henne ny film: ”Ett oanständigt förslag” med Demi Moore och Robert Redford. Filmen är några år gammal och en sådan som jag har sett tidigare (är ju trots allt 20 år äldre) men anade att hon och Nicole skulle gilla den.

Det blev några skratt här hemma då till skillnad från många andra som kanske hoppas att hon skall tillbaka till kärleken så hoppades vi istället att hon skulle välja Mr Robert Redford. Vi utgick nämligen från oss själva, från vad vi hade valt i hennes situation …

Lite trötta imorse när vi vaknade men så gick vi och satte oss och tog en kaffe och en smoothie innan hon skulle köra tillbaka till Sigtuna, där hon bor.

Mikkan fick låna min skinnjacka från italienska Don Vanquisher som jag var ”tvungen” att fota henne i då den matchade lite den nya tapeten på kaféet =)

IMG_4553

IMG_4555

Älskar den gröna läckra färgen som är både snygg, lite ovanlig och kaxig  … Den perfekta kombon helt enkelt <3

Nu har Nicole visat mig sin packning och så har jag förklarat för henne att hon på 2 dagar har tjänat 10% på de pengar som hon skall växla in … More shopping helt enkelt =)

Snart kommer Linda och Holly, Knut skall lämnas till Lindas föräldrar och så skall det pratas och planeras här hemma innan vi blir hämtade imorgon bitti vid 5 tiden på morgonen då flyget lyfter redan vid 7 och vi är London bara några timmar senare.

Imorgon blir det helt enkelt afternoon tea & butiker med två shopping sugna tonåringar men ikväll väntar först en hemmakväll med hämt mat här hemma i myskläder och med några gäsp då och då …

Önskar dig en trevlig kväll och butiken har den här veckan öppet 11-16 <3

 

 

14 thoughts on “London imorgon …

 1. Så kul! Vad har ni planerat att göra där? :) :) Snygg skinnjacka!

  Jag är förresten utbildad hälsocoach samt individual forever business owner. Har du testat någon/några produkter från forever living? Om inte, skulle du kanske vilja göra det? Vi har ju en massa aloe vera produkter till hög kvalitét. Allt från hudvård till hårvård, smink och tillskott. :) Hör av dig om du hittar något du vill ha! http://www.foreverliving.se

 2. Har tydligen varit en skvallerkommentar här igen, ej sett den… Men Kicki, tänk dig om Ditt barn hade fått skit och skäll för att mobba trots att ditt barn Ej gjort det, att ditt barn var oskyldig till att mobba men ändå hängdes ut som mobbare…Vad skulle Du tycka om det!? Tänk på det och tänk på om inte Du näthatar genom denna kommentar! Men du har rätt i en sak..Ingen förtjänar att bli näthatad,mobbad eller uthängd! Men jag kan ändå tycka nu att en del borde börja försvara sig och kanske faktiskt berätta en del.

  1. ”Eva” ”Lia” eller va du nu heter…Du verkar ju veta en hel del….Kanske jag med…
   Vem vet…….Hängas ut ÄR helt fel..Men varför försvara sig nu,det var ju ett tag sen…Och då var del B-bloggare som ”heja på” fast dem kanske inte visste eventuellt hela sanningen….Och då tycker jag att man INTE ”hejar på” Då ser JAG det som att dem är av samma skrot & korn #nätmobbare….Och som hen skrev i sin blogg….”Man hänger inte ut NÅGON, då har man ingeting innanför pannbenet och så skulle jag ALDRIG göra….Det är lika illa som ett övergrepp eller misshandel”……Jag tror på ingen RÖK utan ELD

  2. Men söta My..gå o försök sov istället…Finns väl flera saker att försvara sig emot!? Vet inte vilka b-bloggare som hejat på eller vad/hur du menar men Ja det finns folk som näthatar men samtidigt säger sig vara emot det, exakt..märkligt o sjukt är det!

  3. Men snälla du jag är inte My! Läser en del bloggar & lagt märke till hur vissa B-bloggare (som jag kallar er) NÄTMOBBA! Vill du kan du få min mail..Såå SKYLL inte på någon oskyldig när du inte VET!!

  4. och jag är ingen b-bloggare, ingen bloggare alls och heter inte Lia utan Eva…precis man ska inte skylla på oskyldiga när man inte vet, lev efter det du också!! Ha en bra dag nu så släpper vi detta nu!

  5. Menade Kicki el Agneta el vad du nu heter..men nu är jag nog med på vad du menade, ja men då förstår vi varandra på ett ungefär bra då kan vi släppa det nu. Ha det så bra.

 3. Självklart är det fel &hänga ut någon!Men skulle mitt barn hängas ut på nätet skulle jag ALDRIG ge bränsle till komentarer,Det föder bara mera hat! Utan jag skulle söka upp personen/personerna & ”göra upp” Du tycker även att de är dax någon/några börjar försvara sig….Varför på nätet,det föder bara mera hat!Vad som har hänt mellan er B-bloggare +nån kändis det har inte vi bloggläsare inte med & göra!Det sprider bara mera hat!! INGEN ÄR FÖRTJÄNT AV NÄTHAT…

  1. Eeh ”Kicki”..nu var väl den som hängdes ut tyst och gav inget bränsle, men fick väl Då och får Nu en hel del skit/hat..vet inte om du har så mycket koll? Och hur vet du om inte personer försökt söka upp och reda ut/göra upp? Vem är det Egentligen som ger bränsle?? Men ja Jag skulle absolut försvara mig, på nätet om det var på nätet jag anklagats..är det att sprida mer hat att försvara sig?? Är det okej för vissa att sprida ”hat”, att anklaga, insinuera, ljuga och man ska då ej få försvara sig, okej? Jag är ingen b-bloggare, ingen bloggare alls o ingen kändis och har inte sett vad som skrevs här innan, helt fel med elakt skvaller om det nu var det igen och fint av Michela att radera, men nog tycker jag man bör ha rätt att försvara sig utan att det är hat, och även få berätta saker som är sanningar ifall olika lögner drabbar mig. Men visst jag håller med, du har rätt INGEN är förtjänt av näthat!

 4. Jag lever altid efter att tala sanningen,ANKLAGAR aldrig någon….Så tror nog att det är du Michelea eller din vännina som är ”spökskrivaren” här…Grymt LÅGT…..Inte undra på att värden ser ut som den gör!!!

  1. Nu tycker jag att detta går lite för långt (eller alldeles för långt) och lägger i mig i denna konversationen då jag personligen blir ”anklagad” för att kommentera på min egen blogg? Allvarligt, har varit 3 dagar i London, tror du i din vildaste fantasi att jag har tid med sådant här? Har lite annat att göra tro mig än att skriva saker om andra… Alldeles för egoist för det =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *