Två märkesreor att titta in hos …

Måndagar är för mig den dagen på veckan då butiken är stängd och då jag har möjligheten att göra de där ärenden som jag inte hinner med annars och så gjorde jag idag när jag gick mellan olika ställen för att fixa det ena och det andra.

I vår småstad händer det visst en hel del för när jag kom till jobbet idag (är ju på jobbet även om butiken är stängd =) så höll de på med byggnationen av den där lilla kanalen som skall gå utanför butiken.

Själv ser jag framför mig en mini Venedig och har en romantisk syn på detta medan andra mer skeptiska ser bara det som någon slags toalett för de som inte kan hålla sig när de går hem från krogen. Snacka om att se saker från olika synvinklar helt enkelt men visst är det ett störande moment just nu när de håller på att borra för fullt precis utanför. Det kommer dock att bli förhoppningsvis min lilla Venezia utanför butiken så står ut och längtar efter att se gondolen passera förbi medan någon sjunger ”Oh sole mio” =)

En bil hade visst även kört in på Mac Huset och tagit med sig det mesta från butiken. Polisen sägs ha varit på plats inom 2 minuter efter att larmet hade gått men när de kom till plats var de skyldiga borta med det mesta från butiken för att endast ha lämnat kvar den bilen som de körde in med. På 2 minuter? Otroligt!

Det måste ha varit lite surrealistiskt för de som jobbar där att komma till jobbet och se att en bil fanns i butiken … En dag är inte lik den andra i vår lilla stad som förändras varje år med nya människor som satsar på något de brinner för och andra som stänger för att det inte gick som de hoppades på .

Nu är jag hemma, min väninna Linda ringde mig precis och påminde mig om att det är redan nästa tisdag vi åker till London med våra tjejer och av någon anledning trodde jag att det inte riktigt var så nära som det faktiskt är.

Nu skall jag maila till hotellet som vi har bokat och kolla att allt är i sin ordning. Vi har nog bokat ett ngt enklare hotel (tänker lite ekonomiskt) så kommer att skratta när jag får se minen på min dotter om hotellet inte motsvarar hennes förväntningar =)

Nu skall jag tvätta och städa lite men tänkte tipsa om att nu har vi sänkt priset på flera underbara plagg på lavendettaclothing.se som den underbara tröjan Stella från Fira som du nu kan klicka hem för 899:-

IMG_9815

Titta gärna in i märkesrean och kolla om det du har tänkt köpa finns nu till ett bättre pris <3

Tänkte dock även tipsa om rean hos mikkas.com. Uppger du koden SOMMAR får du hela 40% rabatt på ditt köp hos mikkas.

Den här bomber jackan har ett bra pris på ordinarie och med rabatten blir den nästan gratis? Passa på helt enkelt.

IMG_9816

Två webshopar med olika inriktningar så ta fram en kopp kaffe, sätt dig skönt i soffan och titta lite runt för att sedan kanske köpa något nytt till vår/sommar garderoben <3

Nu skall jag maila en massa och ta på mig städhandskarna efter det.

Kram <3

IMG_9818

 

One thought on “Två märkesreor att titta in hos …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *