Nya Belmain extensions från Toupema Belgal …

Igår satte jag mig i frisörstolen hos Malena på Studio Youniqe för att plocka bort ”gamla” extensions och sätta in nya och det där är ett projekt som tar några timmar när man har min kalufs …

Det är nämligen så att ju mer hår man har ju mer behöver man vilket man kan tycka är lite märkligt först för att sedan inse det självklara i det.

Nu är det inte så att jag har långt hår i mig då mitt hår gick av efter att ha blekt det i flera år men kan även säga att efter att Marianne började färga det istället så har det verkligen vuxit ut så jag kunde igår efter ”utplockningen” känna hur tjockt mitt hår åter även om detta inte gäller för topparna som idag är det där slitna håret som har bara vuxit ut.

Så här såg jag ut igår när jag bara hade mitt egna lilla hår på ena sidan  =)

IMG_8276

188 nya extensions från Toupema Belgals märke Belmain sattes in på ett par timmar (resterande 12 skall in efter att jag får känna efter var efter att ha tvättat håret ett par ggr)

y

Knut var med mig och det krävs lite extra tålamod då proceduren tar just 4-5 timmar … När han la sig med huvudet på en kant kunde jag inte annat än att ta fram mobilen och fota den där lilla kroppen på 9 år … Älskar honom så … <3

IMG_8283

Vi valde extensions i olika nyanser och även om skillnaden inte är STOR fick jag exakt de där skiftningar som jag efterfrågade för lite extra liv i håret. Skall nog ha ännu mer vid nästa tillfälle, vågar lite sakta helt enkelt =)

Tack Malena för fantastiskt jobb <3

Hemma innan jag gick till butiken

IMG_8338

Och på bilden nedan som jag tog imorse ser du just hur håret ser ut i färgerna. Älskar att det inte är bara en färg men att lite mörkare slingor blandas med ljusare.

Väljer oftast även  att ha det lite längre till en början för att klippa upp det mer och mer under tiden …

Blusen på bilden är förresten från Fira och finns i märkesrean för endast 450:- medan jeansen är nya Please Classic Bologna.

13312845_10153688533648660_2714508198610098237_n

Skall självklart visa mer bilder men ett litet första inlägg på mitt något tyngre kalufs med nytt hår som är mjukt och lent och som jag bara älskar för den där fylligheten och för att ge mig det jag inte har ännu naturligt men som är på gång ..

Nu skall jag jobba på och så är det den där varannan fredag som innebär att en liten tonåring kommer till mig <3

Hon och kompisen Matilda var i butiken igår och städade lite. Kunde inte annat än att le när jag såg ett utskrift med texten ”very important paper” .

Det är minsann ordning & reda =)

Önskar dig en trevlig fortsättning på denna fredag utan dock den där solen som lyser starkt typ varannan dag.

 

 

2 thoughts on “Nya Belmain extensions från Toupema Belgal …

  1. Så snyggt håret blev i olika nyanser !!
    För mig är håret sååå viktigt, mitt egna är så tunt och slitet och jag är överlycklig att det finns extensions!
    Kommer ju aldrig att kunna sluta med det …..
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *