Jag ”stämplade ut” i en timma …

En succé här i vår småstad är numera ”Stämpla Ut” på Orangeriet.

Som en festligare och mer högljudd after work dit många samlas för att äta något, festa, lyssna på bra musik, dansa, visa sig eller spana (eller både och kanske =).

En fantastisk kväll med afterski känsla (säger de som har varit på en =) eller som på den där baren på Phi Phi Island där folk bara samlades på stranden för att umgås, skratta och bara leva lite extra av livet när de där måsten är färre.

Jag älskade nämligen den där baren under bar himmel där jag även träffade den där semesterflörten som var sedan min och jag hans i några dagar … Men det är en annan historia och en gammal sådan =)

I mitt fall var jag ikväll tveksam länge för gillar inte att lämna min lilla när hon väl är hos mig men kände även att hon var väldigt ärlig när hon verkligen ville att jag skulle ut en timma eller två. Hon vet att jag sällan gör … Som en liten mamma tvingade hon mig mer eller mindre till detta vilket jag tyckte nästan var lite smått pinsamt men förstod också att hon ville nog gärna vara lite själv en stund.

Drog på mig vita Please Jeans och den där spetstoppen från Valerie i en härlig grå/ljusblå nyans som man alltid kan plocka fram när man ej vet vad man skall ha på sig.

IMG_3508

IMG_3510

En härlig stämning väntade och min fina väninna var i sitt esse <3

IMG_8401

Efter 1 1/2 timma lämnade jag den festliga stämningen för att gå hem till min lilla och Knut och nu skall jag lägga datorn ifrån mig då vi skall spela Monopol …

Först en puss tillbaka till dig Linda från hissen på väg upp till min dörr. Njut av en underbar kväll så ses vi imorgon för en mor & dotter kväll …

IMG_8416

Självklart önskar jag alla en mysig kväll och nu skall jag engagera mig i alla de där gatorna som man vill bygga hus på och som dock har namn som jag ej känner igen då de hette något helt annat i Italien =)

Kram på er <3

2 thoughts on “Jag ”stämplade ut” i en timma …

 1. Kul med ett sånt ställe och det behövs efter en veckas slit .. ha en riktigt skön helg :)

  Kram G

  1. Det är en fantastisk ”tillfälle” för alla de som vill ha lite fest utan att det blir det där fylleri som är på många andra ställen.
   Gillas a lot så hoppas att de får fortsätta arrangera detta …
   Detsamma till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *