En dag på Hotel Skeppsholmen …

Vid 6 imorse tog jag tåget för att jag skulle ikväll närvara på sommarpremiären av Strandbryggan här i Stockholm men så i eftermiddag blev det mer och mer klart att jag ville avboka då vänskap (att finnas där för att stötta när man behövs) är viktigare så mailade min frånvaro (ingen som lär ha märkt detta =)  från  premiären (det kommer förhoppningsvis fler tillfällen men tack Petré Event för inbjudan).

Kvällens klänning ligger därför orörd och jag behövde aldrig varken fixa hår eller ansiktet vilket dock hade nog varit lite svårare att få ordning på då jag matchar lite min blåa skjorta på vissa ställen just nu =)

Min dag här i Stockholm har dock varit väldigt mysig då jag kom till en solig huvudstad redan vid 9.30.

Vid 10.30 dök underbara Marie Therese Wallderin som jag fick nu möjlighet att träffa för första gången och så en stund senare kom min väninna Mikaela.

Vi satt och njöt av några koppar kaffe medan vi pratade om fördelarna och nackdelarna med att driva eget och den alltid påtagliga risken som själva ”att våga” innebär.

Man vågar oftast på bekostnad av den där tryggheten med en månadslön och fasta semestrar, men man gör det för den där möjligheten, för det där drivet …

När man som mig kommer tidigt till hotellet och vill njuta av en dag i lugnet med några mysiga möten  så är fantastiska Hotel Skeppsholmen ett underbart val då du bor i centrum trots att det känns som att du bor flera kilometer ifrån …

Har du aldrig varit där tycker jag definitivt att du skall boka en eller flera övernattningar för just under sommarsäsongen så finns det få hotel som kan erbjuda samma känsla i centrum.

IMG_3189

IMG_3187

Något jag alltid har älskat är att lyssna på människors historier så även idag fick jag träffa en ny person  och kvinna med sin story to tell och med de framgångar och motgångar som livet ger de flesta av oss om även på olika sätt.

Marie-Therese gick efter ett par timmar då hon skulle prova sin bröllopsklänning inför giftermålet om en månad på Sicilien och gissar av det jag fick höra att det kommer att bli ett bröllop ”utöver det vanliga” även om alla bröllop är det på sitt egna personliga sätt och med sin egna kärlek som viktigast gemensam nämnare.

Mikaela och jag satt kvar en stund och jag insåg att mitt minneskort låg kvar i jackan hemma så vi fick åka till stan, köpa ett nytt medan vi även passade på att titta in i en butik som säljer fantastiska gardiner. Mikkorna älskar dessvärre shopping även om vi nöjde oss med att titta …

Mitt i rusningstrafiken tog det lite tid men sen tillbaka till hotellet för att fota lite kläder och fördelen är att ljuset blev bara vackrare mot kvällen.

Denna ljuvliga tröja kommer från WWW.MIKKAS.COM och kostar endast 599:- <3 medan Miss Me jeansen finner du HÄR.IMG_7721

Vad sägs om denna kofta från amerikanska Jsquad tillsammans med vita Miss Me jeans i boot cut model?

Snygg outfit till semestern på Marbella eller italienska/franska rivieran?

jsquadgun1

För att inte tala om denna fantastiska klänning från Valerie <3

IMG_7725

Efter fotografering och moddelandet valde vi en fantastisk dessert istället för en ordinarie middag då den lockade med sina rabarber, små maränger och en botten på sockerkaka …

IMG_3322

 Vi ångrade oss inte får vi nog tillägga för mumsigt, friskt och hälsosamt? (låt oss inbilla det iaf. =)

Småprat sittandes ute under solen trots kväll.

IMG_3324

Ett snabbt besök då jag skall upp tidigt även imorgon för att öppna butiken redan vid 11 … Eftermiddagen avslutades inte som tänkt men sommaren innehåller förhoppningsvis flera tillfällen för att besöka vår vackra huvudstad <3

2 thoughts on “En dag på Hotel Skeppsholmen …

  1. Så synd att du missade premiärminglet men vad fint av dig att finnas för din vän..det kommer säkert fler inbjudningar..du verkade ha en härlig dag iaf. Ja det hotellet ska absolut bokas nån gång :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *