Soliga söndag …

Är ni lediga och njuter fullt ut av värmen och sommarvädret som faktiskt ä n t l i g e n har kommit (hoppas att den stannar också =)?

Igår kväll låg Mikaela och jag i soffan med var sin berg av kuddar, lite vin och godis på bordet och vid 21 satte vi på en komedi för att sedan ligga där och skratta (minns nu inte vad filmen heter)  åt den. En helt ok film och en riktig skön lördag kväll som nog kändes mer skön än en utekväll i Göteborg  med tanke på att vi ville upp i tid idag för att fota och med tanke på att Mikkan har nu vid tidig lunch åkt hem till Sigtuna där hon bor med sin familj.

Nya för dagen inköpta blommor <3

IMG_2782

IMG_2784

En skön och avslappnat lördag deluxe helt enkelt …

Imorse vaknade jag rätt så tidigt så tog en promenad i Stadsparken med Knut, mötte min väninna Linda som också var och köpte kaffe på Orion men även frukost till sin dotter Holly efter en heldag igår i Göteborg.

Kom hem och när Mikkan vaknade en stund senare gick vi till Viskan för att njuta av en frukost utomhus …

IMG_2843

Vi passade även på att ha ett litet möte … Anteckningsboken är från Odd Molly och kommer från webshopen Inreda.com <3

Mätta och belåtna men ack lite trötta så fotade jag Mikkan i några av kläderna från oss och i några från hennes egna webshop …

Detta snygga linne från Valerie som jag även har personligen och använde den flitigt på semestern i Thailand har vi i webshopen 1/S, 1/m och 1/l kvar för endast 400:- medan jeans shortsen från Oneteaspoon är en av sommarens nyheter….

IMG_2808

Om en timma skall jag börja och gå mot Knalleland där jag skall möta upp Nettan för söndagens löpning … Inte så sugen nu men skönt efteråt =)

Kram <3

3 thoughts on “Soliga söndag …

  1. Vilket underbart väder vi har fått i hela landet! Jag skulle egentligen varit i Rom denna helg men pga sjukdom i familjen blev den inställd men Rom väntar. Jag blev förtjust i den vita blusen från By Me men vill höra med dig hur den är i storlek. Om man har lite större byst rekommenderar du den trots allt? Ser du den som normal i storlek? Ha en fortsatt fin helg.Mvh Petra

    1. Hej Petra, verkligen en ursnygg blus som jag tycker definitivt är normal i storlek men har man en stor byst så kanske det är bäst att gå upp en storlek då man vill oftast inte att knapparna skall strama allt för mycket =) Du kommer att älska den <3
      Kram och hoppas du får komma till Roma snart för det är en fantastisk stad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *