8 Km i leo kläder … check

Tiden sprang idag väg och helt plötsligt skulle jag träffa Nettan framför PT Huset för att ut och löpa.

Hittade inte riktigt den överdelen jag ville så fick springa i leo kläder från topp till tå =) Lite för mycket match men vad gör det när jag ändå sprang hela 8 km trots gassande sol och trots att det är min fjärde runda på 2 år?

Träningskläderna är från Juicy Couture men välj en av de så att det inte blir lite för mycket (även jag kan ibland påstå det märkliga att ”less is more”)

IMG_6862

Otroligt nöjd faktiskt för ingen paus trots att jag hade nog gjort det om jag hade sett en kran med vatten någonstans … Både Nettan och jag blev lite yra när vi nådde målet och hällde i oss några glas av kallt färskt vatten väl framme.

Nu gäller det att jag börjar springa även utan Nettan då jag vill självklart springa mer än på söndagar för att försöka bli av med dessa kilon som har bara kommit till mig som sänkta från ovan? =)

Nu har Nicole ringt för att säga att jag får inte missa finalen på The Bachelor (den amerikanska versionen) för även om vi båda vet vem som får den sista rosen så vill vi självklart inte missa detta =)

Önskar dig en skön kväll <3

3 thoughts on “8 Km i leo kläder … check

  1. Grymt bra jobbat med 8 km löpning:-) Det måste vara Leo mönstret som hjälpte till? Kram Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *