Knut skall befrias …

Idag skall Knut till hundtrimmet för att få bort all den underpäls som han har mer än alla andra pomeranians jag har träffat på. Då jag skall inte ställa ut honom på någon hundutställning nu när han är i pensionsåldern så tycker jag att det bästa är att han har det skönt än att vara vacker enligt den ramen som annars är för rasen.

Förra våren var det första gången vi verkligen lät honom bli korthårig (mer som en nakenhund =) och ni anar inte hur glad och lycklig han såg ut att vara. Inbillning kanske men det var som om han blev befriad av något som annars är lite för mycket så idag är det dags …

Nicole som tar dit honom och hämtar honom så hoppas att de är snälla på detta ställe som är nytt för oss och att de utför ett bra jobb på vår lilla pälsboll <3

Hejdå päls <3

IMG_7310

Idag har jag hämtat den nya leverans från Please Jeans som aldrig kom till butiken så fick lite styrkepass på köpet samtidigt som jag svor över att behöva bära 16 kg byxor =(

Nu är dock Please Jeans Fine Flap i färgen Canyon Rose i butik och med en tillfällig bild även i webshopen HÄR <

Det är de längst till höger som är Canyon nyansen …

IMG_2049-980x653

Det som utmärker Fine Flap är att de är i samma model som classic men med två skillnader. De brukliga 3 knappar på framsidan är dolda för att istället ha fick lock som fickor.

Här ser du hur modellen (dock i en annan färg) ser ut på Linda när jag fotade henne på Fashion Week i Köpenhamn.

IMG_2055-980x653

Vad händer med vädret? Varför kan vi inte få lite sol och värme när vi är i april månad? Min syster med barn och mor blev hämtade idag av Anette som var vår ”gamla” barnflicka när vi bodde i Italien. Hon skulle ta ut alla på en härlig utflykt till landet så hoppas att det inte regnar på de hela dagen …

Själv skall jag nog stänga 10 minuter för att gå till den internationella matmarknaden på Torget och köpa mig något att mumsa i mig här i butiken <3 Du får ej missa dessa smakupplevelser när de gästar Borås för vi måste stödja de verksamheter vi gillar och vill ha kvar … =)

Kram från mig i butiken, nyfiken på hur min hund ser ut efter sitt besök <3

 

One thought on “Knut skall befrias …

  1. Hej

    Vad härligt för lilla Knut att bli extra fin, jag minns sist Knut var nyklippt, såg ut som en valp…Ser fram emot bilder som kommer på honom
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *