Att få en ros utanför butiken & geografi studier …

När jag stängde idag väntade min syster, syskonbarn och mor utanför butiken och Matilde gav mig en vacker ros som de precis hade köpt till mig <3

Här ser ni den tillsammans med de nya etiketterna och informationsbladen som levererades  i eftermiddags till butiken av tryckeriet Just Nu.

Dessa nya är i samma färger som visitkorten och till er som fick leveranser de senaste 2-3 dagarna ber jag om ursäkt för att ni fick infon via visitkort eller handskrivet på er orderbekräftelse istället för att få det traditionella informationsbladet som annars medföljer tillsammans med orderbekräftelsen.

IMG_2357

 Då lilla famiglia stod och väntade utanför så var mor  helt fascinerad av en klänning som hänger i skyltfönstret. Det snyggaste hon hade sett och det är just DEN HÄR klänningen som fångade hennes uppmärksamhet …  Älskar att få reda vilka som är favoriterna medan min syster har DEN HÄR (se bild nedan, 1/S kvar) som en och skall prova den på fredag tillsammans med en klänning från Valerie.

12049656_10153541452343660_5993362927023425844_n

Då jag har förmånen att få välja ut de jag vill få in i butiken och webshopen kan jag säga att var och en är favoriter på olika sätt <3

Efter ett stop i lekparken så blev det hemgång, lite små irritationer för det där med att ingen är aldrig nöjd (känner igen mig av någon märklig anledning =) och så ”slängde” min dotter ihop sina hemmagjorda hamburgare så det slutade med att jag åt mer än vad jag borde ha gjort …

IMG_2361

Alla åt sig mätta och medan syrran gick ut en stund för att köpa lite kaffe (det hade tagit slut) för morgondagens kopp så tränade jag lite armar =)

De sötaste vikterna man kan tänka sig även om jag får erkänna att jag är inte van vid all spring =) Påpekar att Leo skrattar och gör ”roliga miner”, han gråter inte som han verkar göra på kortet =)

IMG_2366

Vet inte riktigt vad vi gjorde här men något verkade iaf. roa de båda och mig för all del =)

Och medan Melissa lärde barnen vad de olika färger heter på engelska så förhörde jag Nicole i ämnet geografi då ett prov väntar imorgon. Vet du exempelvis vad Pangea är? Det är namnet på den stora urkontinent som bestod av alla dagens kontinenter då dessa satt samman för ca 300 miljoner år sedan.

Mycket glömmer man bort dessvärre av den informationen man pluggar i skolan men alltid intressant att lära sig på nytt och genom att förhöra lär man sig själv en hel del får jag erkänna och erkänner också att allt är inte lätt att minnas … Svaret till frågan ”Varför måste jag kunna det?” är inte alltid så självklar nämligen … =)

En fundersam och mycket koncentrerad dotter som går igenom plattektonikens lära.

IMG_2375

Mätta och trötta har alla intagit sina nattpositioner och jag ligger i min soffa redo för en god natts sömn.

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *