Restaurang Pinchos …

Ikväll gick hela lilla famiglia till restaurang Pinchos här i vår småstad för att fira min 38åriga syster.

Pinchos är relativt nyöppnat hos oss i Borås och premiär besök för min del medan Nicole hade redan hunnit där med sin pappa och älskar det.

Efter att vi hade satt oss fick vi lite popcorn som barnen glatt åt upp =)

IMG_2191

I konceptet ingår att man lägger sin egen beställning genom att ladda ner appen Pinchos till sin mobil där hela menyn står tydligt med bilder och beskrivning på varje maträtt.

Enkelt att klicka det man skall ha och så skickar man iväg sin beställning på dryck och mat för att sedan vänta in meddelandet i mobilen om att drycken /maten är klar/klara för att hämtas.

IMG_5723

Ingen serveringspersonal här, man är själv den som hämtar … En rätt så kul grej om man är barn kanske men som vuxen får man nog säga (pratar dock om vad VI tyckte) att en av lyxen med ett restaurangbesök är just att bli serverad så för vår del hade vi gärna sett till att slippa momentet ”beställa själv/hämta själv”.

Rätterna var väldigt goda, portionerna otroligt söta men väldigt små (om man jämför med Babbel restaurang som många av oss i Borås har förmånen att ha här) så var beredd på att beställa/äta 3-4 små rätter om du är hungrig.

IMG_2196

Barnen åt en massa (vilket de inte annars har gjort sedan deras ankomst) så gissar att Pinchos var godare än våra tacos i fredags =)

Min underbara dotter som bara älskar att äta ute och slippa mina mindre trevliga försök på matlagning kommer att självklart vilja komma tillbaka igen och igen =)

Hon är helt förälskad i lille Leo vilket är inte så svårt att inte bli … Hon tycker INTE att han är lik mig som alla andra gör för då hade hon varit tvungen att erkänna att hon tycker att även jag är söt … Hemsk tanke =)

IMG_2214

Inredningen är inspirerad av cirkus så lite kul med något som ser lite annorlunda ut …

IMG_2204

Personalens klädsel går i samma tema och tusen tack för det trevliga bemötande …

IMG_2216

Ett litet familjekort innan det var dags att tacka för oss och gå hem …

IMG_5724

Och till denna vackra kvinna & syster: AUGURI di BUON COMPLEANNO <3

IMG_5728

Nu skall vi lägga oss här hemma för imorgon blir det Leos Lekland och till er som inte redan har läst detta så har butiken stängt även imorgon.

Får man besök av sin syster och syskonbarn vart femte år så har man en anledning att stänga ytterligare en dag så ni som vill är välkomna till butiken på onsdag för självklart är det ordinarie tider som gäller åter då men så är webshopen öppen 24/7 oavsett om ni vill sitta och titta på både underbara kläder från rean till kanonpriser eller frossa bland alla vackra klänningar, blusar eller coolare toppar och jeans <3

Från min sköna soffa önskar jag dig en skön natts sömn …

Buonanotte från oss <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *