Att fira min syster och att känna mig lite stolt …

Och så blev det den 25/4, min systers födelsedag som hon för en gång skull fick fira med att familjen sjöng för henne på två olika språk …

Det är ganska märkligt hur man kommer ihåg vissa händelser från det att man var liten och just en dag minns jag väl, om inte annat minns jag orden som min pappa sa när han kom in till mitt rum (jag var då 6 år gammal) för att berätta att jag skulle få en syster.

Idag ca 38 år senare så ligger hon i min säng i Sverige med sina två barn medan jag, min egna dotter, min hund Knut och mormor väcker henne för att just fira henne lite lätt med presenter i sängen.

IMG_2161

Leo var lite trött så han la sig igen med Knut bredvid sig …

IMG_2167

IMG_2168

Och så blev det paket i leopard papper med stora fluffiga rosetter i siden <3

IMG_2164

Självklart hade Knut och jag även stannat på Orion och Lulus på vår tidiga morgonpromenad för att köpa lite gott och onyttigt till födelsedagsbarnet och gäster (=vi själva)

En som väntade <3

IMG_2172

Det mesta frystes dock ner för vi var rätt så duktiga och tog bara lite av vad ögonen blev nog mätta av …

IMG_2179

IMG_2175

Och om ni tycker att jag tar många kort på just Leo kan detta bero på att denna lilla underbara söta kille sägs av min lilla släkt vara lik mig =)))

IMG_2178

Och efter födelsedagsfrukost spelade vi italienska barnlåtar medan Melissa dansade och sjöng med medan Nicole lämnade oss för att sedan gå till skolan.

IMG_2183

Och så här ser det numera ut på golvet hemma hos oss =)

IMG_2186

IMG_2188

Vi lämnade hemmet vid 10 för att gå lite på stan och så lämnade jag syster och syskonbarn för att de skulle iväg på en lunch medan jag själv träffade Nettan i Knalleland för att ta tredje löpturen på ca 2-3 år …

När vi var nära mål då jag började säga att ”nu orkar jag inte mer” berättade hon att om jag kunde ta mig tillbaka till utgångspunkten så hade jag sprungit 8km så det fanns ingen tveksamhet, just do it för jag var såååå nöjd med att ha sprungit 8km som ej van.

Tog en nyttig juice på vägen och nu har jag tagit ett bad nöjd och glad över att ha sprungit den distansen som är ”bra för att vara mig” och för att ha fått lite frisk luft denna lediga måndag <3

Ikväll blir det middag ute för att fortsätta firandet men nu skall jag sätta mig och jobba med lite mail medan min underbara dotter som redan hunnit tillbaka från skolan har fixat lite kaffe till mig <3

Önskar dig en underbar skön start på denna nya vecka och nu återstår endast någon 2/S, 2/M och 1/L på dessa underbara Please Jeans i Classic model i den lika fantastiska färgen jordgubb= fragola, 1399:- HÄR som jag på bild har med en av de vackra nyheterna från Hale Bob <3

IMG_5610

Nu lite kaffe och mail innan resten av lilla famiglia kommer tillbaka <3

2 thoughts on “Att fira min syster och att känna mig lite stolt …

  1. Åh så mysigt ni verkar ha! <3
    Jättefina paket med stora härliga rosetter och leopardpapper- kan det bli läckrare?
    Ha en fortsatt trevlig kväll med middag och njut!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *