A dream catcher …

När underbara Sarah kom in till butiken idag för att titta på ett par Steve Madden skor så hade hon med sig ett paket till från Buketten <3

Ni vet de där oväntade presenterna som man får utan att ha gjort något speciellt? Jag blev verkligen så glad för omtanken och även om man ofta säger ”det behövde du inte göra” så kan jag även påstå att jag ”behövde” detta idag mitt i allt … TACK SARAH <3

Dream Catcher
As a Native American legend is told by hanging a dream catcher over your sleeping area the bad dreams will be deterred by the bead in the feathers will attract and allow the good dreams to pass throught…

IMG_2074

Och förutom goda drömmar på natten fick jag även lite fredagsmums <3 Och Sarah är den duktiga vännen som fixar mina fransar så vill du kontakta henne har du hennes facebook sida HÄR

Här en bild där fransarna syns lite i profil… Alltså den känslan om att vakna och känna sig redan lite sminkad <3

13055379_10153616722703660_2576063717409858492_n

Jacka från Don Vanquisher <3

När jag lämnade butiken hade jag en barnvagn, två kassar och Knut. På vägen hem stannade jag och köpte blommor för att komma hem till en dotter som var lite förvånad över att jag kunde med att gå igenom stan med en vagn med blommor i … Skulle det vara pinsamt? =) Vad gör det om omgivningen skulle nu tro att jag är skengravid? =)

Vid en viss ålder tycker man verkligen att DET MESTA om inte ALLT är pinsamt verkar det som för att med åren växa ifrån detta och tycka att nästan inget är det. En av fördelarna med att bli äldre =)

Ikväll skall jag njuta av något jag sällan gör, ett glas vin så ”cin cin” som vi säger hemma i Italien …

IMG_2063

Vi har badat och tvättat håret och badlakanet som skulle vara till våra gäster har min dotter helt lagt beslag på =)

Visst är den söt? Den kommer från Odd Molly Home hos Inreda.com så förstår henne.

Till er som kanske tittar lite extra så är den lilla korta stubbe till ”lugg” något som de flesta i en viss ålder gör? Under en viss period i livet tror man att frisöryrket är något alla kan utföra utan hänsyn till utbildning, kunskap och erfarenhet och så blir resultatet just därefter =)

IMG_2080

Efter lite mat och mellan danserna på Let´s Dance skall vi annars dammsuga, mopps och tvätta lakan så att lilla famiglia som skall få mitt sovrum får sova bland rena och fluffiga lakan.

Välkomna Melissa, Matilde och Leo, eller som vi säger BENVENUTI <3

För 3 år sedan =)

1069169_10151534180213660_1999011042_n

2 thoughts on “A dream catcher …

  1. Vad mysigt ni kommer få, passa på och njut av besöket. Förresten, såna misstag med håret kan man göra även i nästan vuxen ålder kan jag säga. Med påföljden att jag fick gå runt med ett stort jack i luggen, hemskt!

    1. Det är sant Katarina, har själv klippt mig och resultatet har varit därefter =) Och jag är 44 år men tar man längderna är det lättare att rätta till, den där luggen får man vänta in istället =) Men man lär sig nog av sina misstag oavsett ålder <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *