Finest Awards …

För några dagar sedan var det dags för Finest Awards, portalen där jag bloggade tidigare och som varje år ordnar en tävling och fest på Café Opera i Stockholm.

I år kunde jag inte gå och så kanske att det känns att det är en fest för den betydligt yngre generationen men för 3 år sedan tror jag att detta var så var jag där och hade på mig min dotters favoritklänning från Valerie som dock är nu såld med hennes stora besvikelse då hon hade tänkt ha den som balklänning om 5 år =)

Här med väninnan Johanna  <3

379244_10151295918823660_252505860_n

Vill du se ”röda mattan bilder” från just denna Awards och frossa bland bilder på kläder som de yngre och även de äldre bloggerskor har valt för kvällen så titta gärna in HÄR.

2 thoughts on “Finest Awards …

  1. Tittade på bilderna på röda mattan, blir lite full i skratt…. den ena spökat ut sig värre än den andra.
    Men priset tar den blonda trashbruden i genomskinliga brallor från marknaden.
    Ridå ner.

    1. Smaken är så klart olika Eva och roligt just med lite variation på röda mattan gällande val av kläder, smink & hår. Vid ett sådant tillfälle hade jag nog själv tänkt mer gala men det kan bero på att jag sällan är på sådana event nu för tiden då jag sällan har möjligheten att åka iväg <3 Håller med i att klädstilen skilde sig en del bland gästerna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *