Juicefasta dag 2 …

Och så kom dag 2 på min 3 dagars fasta <3

Ingen huvudvärk tack och lov som jag hade igår kväll men fuskar med att tillåta mig en kopp kaffe då det är lite omöjligt för mig att jobba om jag skall känna att huvudet bara värker.

Då juicen är färska och gjorda på plats så beställde jag dagen innan så att de finns klara för hämtning. Dessa 5 juicer är mina måltider idag (då frågan har kommit) så det gäller att fördela intaget av de genom att dela upp de under dagen.

Vill du veta vad de innehåller titta gärna i gårdagens inlägg då man kan självklart göra de själv. Kostnaden för dessa ligger på 260:- (kollade på kvittot då jag ljög igår när jag visst hade skrivit 220:-) Mer ett önsketänkande troligtvis …

IMG_5172

Då klockan hade redan blivit 10 innan jag hämtade upp mina juicer så tog jag numero 1 på direkten sittandes på trappan mot butiken …

IMG_5186

 Mums =)

Känner mig inte hungrig men idag är jag nog mer sugen på något än vad jag var igår … Troligtvis har det att göra med att jag älskar att äta ngt sött till kaffet, en gammal dålig vana =)

Nu är det dags för mig att jobba lite så önskar dig en skön dag <3

6 thoughts on “Juicefasta dag 2 …

    1. För mig handlar det mer om att rensa lite, få bort lite svullnad och vätska i kroppen och få den där kickstarten som 3 hälsosamma dagar kan kanske ge mig =)

    1. 260:-/dag så tre dyra dagar men skulle man fortsätta göra något liknande så får man nog göra juicer själv men för en gång tycker jag att det får vara värt pengarna … =)

  1. Är lite sugen på att prova ;)
    Kan man bara gå ner samma morgon och be om en tre-dagars kur el måste man beställa i förväg?

    1. Ja Malin det kan du göra och skall nog köra 1 gång i veckan iaf framöver då jag nu saknar enkelheten i det och känslan av att känna sig ”ren” inombords …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *