Klänning i denim från Circle of Trust …

Nu är det sen kväll och kan erkänna direkt att jag har fuskat med en grej: kaffet nu på kvällen =(

Å andra sidan som en vän sa ”du fastar egentligen för att du vill ha en kickstart för att gå ner i vikt, inte för att rensa kroppen” och med den sanningen i tankarna när jag brottades med en otrolig huvudvärk gjorde att jag föll för lite Gevalia …

En kollega i samma bransch som fastade med samma upplägg några dagar tidigare fick visst också huvudvärk av saknaden av kaffet så tipset är att vill du fasta på riktigt så trappa ner med kaffet några dagar tidigare för jobbar man som man själv måste göra så blir det en pina att vara på jobbet med ont i huvudet.

Så jag skall fasta vidare imorgon men kommer att fuska med en kopp kaffe för att tredje dagen avstå helt.

Har dock inte känt något sug efter socker eller att tugga så känner mig nöjd med dagen  och ser fram emot min juice hämtning imorgon igen.

Och innan Knut skall rastas för sista gången ikväll och sängen väntar så tänkte jag visa dig den fantastiska snygga klänning i denim som levererades idag från Circle of Trust <3

13012800_10153609930778660_873643046915469314_n

Efter att ha provat så kan jag säga att du skall välja en storlek större på klänningen som annars är väldigt stretchig och otroligt skön.

IMG_5131

Jag är besatt av denim <3

IMG_5119

Klänningen från Circle of Trust och vita Superga skor finner du hos

WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE

Skall nog lägga mig innan jag fuskar med mer än bara kaffe =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *