Skor från Steve Madden …

Nicole är lite halv krasslig så hon ligger nu i min säng med film och isglass då halsen kliar och hon känner sig allmänt hängig.

Ganska märkligt att inse att min lilla tjej är en tonåring med allt vad det innebär <3

IMG_1955

Doftljusen är redan tända och en avkopplande kväll väntar då det sista hon önskar är ”att hitta på något”…

IMG_1959

The Rubz armband för 499:-/699:- <3

IMG_4880

Ikväll är jag därför sugen på att titta på film så får googla och försöka komma på någon bra jag har en gång sett för länge sedan eller hört talats om …

Känner för en bra thriller om du har något tips <3

IMG_1944

Vad roligt förresten att så många gillar jumpsuiten från Juicy Couture som jag hade på bild i föregående inlägg <3

Alltid trevligt när man hittar de där utstickarna som många gillar liksom dessa ursnygga skor från Steve Madden som jag sålde så sent som igår till en underbar kund som skulle egentligen ha flippisar och som istället kom ut från butiken med dessa =)

Har köpt de även privat till mig själv och invigde de för 3 veckor sedan. Sköna vilket förvånade mig som inte är så van.

När ni köper skor med öppen tå tänk att det är viktigt att tån inte kommer utanför skon … Big no no om fuffsningarna sticker ut och nästan trillar utanför skon. Lite syskonen i Askungen varning annars och vi vill se ut som Askungen inte som syskonen, eller hur? =)

steve-madden-slithur-black

IMG_4871

Vill du ha en skön och läcker sko så är dessa helt klart en favorit som du finner HÄR hos lavendettaclothing.se och som är uppmärksammade både i tidningar som på nätet … Inte så märkligt alls <3

y

Dags att titta in hos min dotter och se om hon kanske vill kolla på film tillsammans? Anar redan vad svaret blir men frågan är helt fri så ställer den oavsett =)

Trevlig kväll!!!

 

 

6 thoughts on “Skor från Steve Madden …

 1. God morgon Michela,
  så mycket fint du har fått in nu, vill verkligen ha allt!!! Skulle så gärna vilja komma till Borås till din butik då jag behöver en klänning till ett kommande bröllop och de från Hale Bob ser fantastiska ut!
  När det gäller skor är Steve Madden små eller stora i storleken? De svarta i detta inlägg är urläckra och om de även är relativt sköna som du skriver så är de värda ett försök. Lovar att inte ha fötterna ute för håller med dig, inte snyggt alls när tårna kommer utanför skorna. Tantigt och väldigt okvinnligt!
  Tack för en härlig blog och så önskar jag dig och familjen en trevlig söndag!

  1. Du är välkommen Jennie när du kan och ja, klänningarna från Hale Bob är helt ljuvliga i sina vackra färger och print …
   Steve Madden är mer små än stora så ligger du mellan två storlekar välj den största. Den erfarenheten jag har =)
   Tack för att du följer och detsamma till dig <3

  1. Lovar att de finns men kanske att de tycker att det är snyggt så? Inte vet jag men personligen gillar jag det inte och så borde det kännas/göra ont? =)

  1. Visst är de läckra Anna och tack för att du följer <3 Att du tycker att jag är cool gjorde min dag då det är inte riktigt så jag känner mig =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *