Att ha saker att se fram emot …

Startade min dag med en frukost med min väninna Tania som tillsammans med sin man har köpt ett fantastiskt hus (med inflyttning november) i centrala Borås, ni vet ett sådant som man kan inte annat än att bara älska så måste börja med att gratulera de för denna enorma och fantastiska investering och köp.

Även om jag självklart är lite avis i den bemärkelsen ”vill också” så är jag glad för jag kanske kan få möjligheten att fota kläderna till webshopen där under hösten och vintern? Så egoistiskt av mig att tänka så =)

Skall nog köpa en kaffekopp med mitt namn på och ställa in sedan i deras kök för att påminna lite om att jag kommer åtminstone 1 gång i månaden för lite jobb och fika =)

GRATTIS mina vänner <3

Vi satt idag och pratade även om hur glada vi var över att ha bokat resan i slutet på augusti för det har hänt så många gånger innan att vi har sagt ”det skall vi göra, det måste vi se till att göra” för att sedan inse att man inte har gjort något av det man hade pratat om.

Med en gjord bokning så blir det mer på riktigt …

Så mysigt att ha saker att se fram <3

En vecka semester med Nicole i juli, Mykonos med Tania i slutet på augusti och Montana i oktober.

En vän frågade om jag inte skall även boka något i september? Hahaha! My wish <3

Så vi startade med frukostbuffén på Kafé Viskan och trots att deras uteservering är omgjord så lockade mer värmen inomhus då det regnade och var grått denna fredag …

IMG_1890

Tur att Knut får följa med på kommande frukostar så fort värmen tillåter att man kan sitta ute av texten att döma på bilden nedan.

Ibland är det en klar fördel att ha en liten hund kontra en stor sådan även om jag älskar stora vovvar <3

IMG_1898

Skall nog in på Buketten imorgon kolla om de har citron växter för en sådan vill jag ha på balkongen =)

IMG_1896

Vi fick även besök i butiken av vår lille kompis Charlie med ”mormor” Christina <3

Mysbesök deluxe …

IMG_4726

Sedan blev det jobb i butiken och nu har jag hämtat en pizza till Nicole som dock ej var så hungrig så jag har tagit lite av kanterna på den (den bästa delen på en pizza) Inga hungriga mor och dotter denna fredag kväll som skall självklart tillbringas med Let s Dance på tv, tända doftljus och myskläder.

Perfekt kväll när det ändå regnar utanför fönstren och i och med det vet jag också att jag kommer att sova som ett litet barn då jag älskar ljudet av regn för att inte tala om doften av syre som kommer med regnet … Ä L S K A R …

Önskar dig en trevlig fredag kväll <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *