Costamani …

Buonasera eller buonanotte då klockan har passerat 23 denna sena kväll <3

Idag har jag lagt in i webshopen flera plagg från Juicy Couture Sport i webshopen och endast 1 i varje storlek finns på flera av dessa plagg (så du vet =)

Så här sitter jag ofta och jobbar med webshopen samtidigt som butiken är öppen. Det finns nämligen alltid något att göra och mer skulle jag vilja få gjort så klart…

IMG_1828

Tackar min väninna Tania som lämnade ett paket bars från Herbalife. Hon gjorde dock ett fel, hon lämnade ett helt paket =)

De flesta proteinbars innehåller ca 200-250 kcal men dessa ca 130 och är de allra godaste? Hur kan det vara möjligt? Vill du köpa ett paket kan du maila mig på michelacastellari@hotmail.com så skickar jag så klart, 210:- för en hel låda <3 Perfekta till fika stunden om man som mig tycker att kaffet smakar betydligt godare när man får tugga på något mumsigt till det?

När jag kom hem blev jag bjuden på delivery på sushin från East som är den godaste i vår småstad. Måste ta dit syrran när hon kommer om mindre än 2 veckor …

IMG_1833

Idag kom leverans på fantastiska blusar i viscose (favorit material) i ljuvliga printer och nyanser.

Att de kostar endast 799:- är en underbar trevlig detalj och dessa finns i storlekarna S-XL, normala i storleken, har S på bilden nedan.

HÄR ser ni en av de som jag har hunnit få in i webshopen denna sena kväll när jag ändå sitter lite framför teven innan sängen kallar …

IMG_1885

Visst är den vacker i sina nyanser av sand/turkost/guld/brunt?

costamanilousesand1

Och så avslutar jag med att visa bild på fransarna som duktiga Sarah gjorde denna morgon på mig. Lite ”mindre” än vad jag brukar men är i en period som är lite mer ”less is more”. Sådana perioder brukar vara kortvariga så vi får se hur länge den sträcker sig =)

IMG_1888

Nu är det dags för en godnatt från oss här hemma så skickr en

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *