Nya extensions och kortare frisyr …

Idag fick jag på jobbet lite migrän då det blixtrade i ögonen och det mesta kändes bara jobbigt så när jag kom hem försökte jag koppla av genom att ta ett bad, ta en kopp kaffe och njuta av lite tystnad då min lilla var och tränade med kompisen.

Tog på mig denna sköna oversize skjortklänningen från Circle of Trust, ett sådant som man gärna plockar fram när man vill ha något extra bekvämt oavsett om det är som mysdress hemma eller för att gå ut med hunden, gå och handla eller vad som ligger närmast en själv.

Tänk dig att ha den i stugan när du bara skall lätt dra på dig något bekvämt, när du myser i trädgården eller på balkongen. Ni förstår det där plagget som man gärna använder många gånger om …

IMG_1651

I måndags var jag på Studio Youniqe för att byta ut mina extensions som är av märket Toupema Belgal <3

Då jag är rätt så trött att ha det så långt som jag har haft det tidigare bad jag Marianne som klippte mig att verkligen ta bort flera centimeter … Tror att hon var lite tveksam till att jag menade allvar men nog även nöjd med att jag verkligen kände för lite kortare =)

Nicole ligger nu i badkaret och skrattar högt då hon har med sig sin dator och tittar på någon Jockeboy eller vad han heter på youtube som hon finner verkligen rolig och så har jag fått precis sms från min väninna att hon och familjen har precis vunnit budgivningen om ett vackert hus i Borås centrum så en glad vän som jag skall träffa imorgon till frukost =) GRATTIS!!!

Dags för en kopp till och så skall jag göra en skön ansiktsmask … Lite hemma spa denna onsdag kväll <3

P.S. Renen på  bordet har varit där i snart en månad, finns det ngn frivillig som vill hänga upp den så skriv gärna =)

2 thoughts on “Nya extensions och kortare frisyr …

  1. Renen kan jag ej göra nått åt,,om jag/ vi inte bodde närmare… Jag har nemlig turen av att ha en handyman :)) som är skitduktig på sånt, men tyvärr bor vi i Nacka;/ ;( å kag får jämt låna ut han till mina vänner för att skruva upp, elller fixa nått. Å det gör jag gärna! Men du bor åt fel håll ;( pst visst blir man glad när man hör barnen garva högt ❤️ Kärlek…
    Kram till dig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *