Att ha en dotter som gillar att laga mat …

Det är nog inte alltid så att ens barn tar efter föräldrarnas beteende.

Min Nicole håller sig ifrån sociala medier och har nog inte uppdaterat sin instagram sedan 2-3 månader … Hon bryr sig helt enkelt inte och jag tycker att det är så otroligt skönt att hon inte har det behovet att stå framför en spegel och ta selfies som många andra gör i den åldern eller … jag =)

Förutom det så finns det ytterligare en skillnad mellan oss och den gäller matlagningen. Medan jag är väldigt ointresserad och helt oduglig i köket så gillar hon att googla fram recept, gå och handla och laga det hon har bestämt sig för.

I lördags gjorde hon tacos och bjöd ner mormor medan i söndags roade hon sig med  ”spaghetti alla carbonara”.

Jag får inte hjälpa eller lägga mig i men blir tillsagd att hålla mig på avstånd vilket jag iofs. inte har så mycket emot.

IMG_1595

Den här tjejen … <3

Och pastan blev så god att jag åt lite för mycket av det och det säger jag som aldrig äter pasta annars <3

IMG_1600

Imorgon är hon hos mig igen så vi får se vad köket kommer att bjuda på … Självklart har hon redan nu planerat några rätter hon skall laga när min syster med barn kommer om 3 veckor …  <3

Vi lär inte gå hungriga iaf =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *