Löpteknik …

Inatt har jag sovit gott och ett underverk skedde … Jag vaknade tidigt, somnade nog om och när jag tittade på klockan nästa gång visade den 9!!!

Har nog inte gått upp kl. 9 de senaste 2 åren? Väldigt sällsynt i min värld att gå upp så sent speciellt med tanke på att jag har Knut och tanken på att han behöver kissa gör att jag inte kan koppla av förrän han har fått gå sin lilla runda …

Kl. 14 träffade jag Nettan i Annelundsparken för att först och främst lära mig löpa enligt den lära hon går utbildning för och även utbildar andra i. Fick tom. ta av mig skorna och känna marken med fötterna för att jag skall lära mig att springa som våra förfäder gjorde (nej, utan spjut i handen eller skinntrasa runt höfterna).

Tanken är den att man skall springa utan att man klampar hårt mot marken för tänker man efter så var det så att om fel djur hörde en så kunde man bli ett byte… Japp, jag vill inte ätas upp så nu skall jag lära mig att springa utan att ni hör mig komma =) (eller ja, ni förstår kanske vad jag menar =)

Fick springa fram och tillbaka medan Nettan filmade mig för att sedan titta lite på hur de olika sätten ser ut och visst kände jag en otrolig skillnad mellan dagens inlärda och det som skall bli min nya löpstil …

IMG_4070

Undra vad de som såg mig springa långsamt utan skor på en parkering tänkte =) men det får man bjuda på …

Vi avslutade sedan med ett par rundor i parken och med lite övningar jag skall göra hemma då hjärnan skall lära sig att tänka om.

Skönt att vara ute och i slutet började det regna lite lätt så skönt att ha hemmamys med min lilla efter att ha fått lite friskt luft.

En skön söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *