Tjej mingel på Gothia & Frölunda Indians match …

När min väninna Johanna frågade mig för någon vecka sedan om jag ville följa med på en event för endast tjejer/kvinnor och hockey match så tackade jag så klart ja för underbart att få träffa nya människor samtidigt som man får se en av Sveriges bästa hockey lag på hemmaplan.

Eventet började vid 17 tiden på Gothia där programmet presenterades.

IMG_0027

Välkomst bubbel och en goodie bag till alla de 100 inbjudna.

Det är något speciellt med de där små söta kassarna man får vid olika event och ett perfekt sätt för företag att visa upp sina produkter.

IMG_0031

IMG_0029

Några fruar berättade om sina respektive liv som gifta med professionella spelare, en coach pratade lite om hälsa och olika sponsorer presenterade sina produkter. Vi fastnade lite extra för chokladen som vi även fick var sin smakprov på <3

Ser du vilken snygg skinnjacka Johanna har på sig förresten?

IMG_2202

Självklart hade Johanna armbanden från Bud to Rose som hon och Janne säljer i sin egna webshop HÄR.

Underbara söta att ha en och en eller flera tillsammans. Har själv två som jag matchar med andra från olika märken eller med klockan.

IMG_0039

Samma märke som min men den hon har på sig kommer in i webshopen om några dagar.

Don Vanquisher heter detta italienska exklusiva märket som jag bara älskar och som jag är väldigt nöjd med bland våra brands.

Av något sammanträffande så rakar jag alltid ha gjort en behandling för ansiktet samma dag som vi träffas och även den här gången var jag lite extra röd och glansig =) Om det i nästa inlägg <3

IMG_2232

Efter en stund såg jag ett par gå förbi som jag väl kände igen då Malin är kund hos mig men framförallt så vet nog alla vem Rydell och Quick är <3

Ingen har väl varit i Sälen, på någon afterski utan att ha hört de spela eller har jag fel? =)

Självklart en klassisk groupie …

IMG_2222

Medan de skulle vidare till Rondo var det dags för oss istället att inta Scandinavium för att se Frölunda Indians spela.

Tyvärr hade varken Johanna eller jag någon tanke att ta med oss våra t-shirts med spelarnas autografer som vi fick av en gemensam vän när vi var på match tillsammans för typ ett halvårs sedan men de klarade sig nog bra ändå =)

IMG_0044

Något som jag tycker är påtagligt är att det är många pauser under dessa matcher vilket även innebär många tillfällen för ett glas vin eller två. Inte många dock som får möjligheten att höra Joel Lundqvist prata som vi själva fick denna kväll  och många fick tillfälle att stilla sin nyfikenhet genom att få ställa någon fråga.

IMG_0046

Framförallt är dessa stunder de perfekta tillfällen att träffa andra underbara människor och jag bjöds på många skratt kring detta lilla runda bord =)

Tack till Lena och till Johanna som frågade mig om jag ville följa med … En underbar trevlig torsdag kväll …

Bilden nedan är lånad från Johannas blog men det är nog inget som går att undvika =)

DSC_02301-1024x808

IMG_2236

När Johanna och Janne sedan skulle hem så hängde jag på då jag skulle till stationen.

Stövlar med lite klack på var inte de bästa skorna när jag skulle hänga efter dessa två motionärer som powerwalkar även när de bara skall gå hem? =) Hahaha! Låtsades som inget men mamma mia vad ont jag hade i fötterna när jag satte mig på tåget för att komma hem till småstaden och nej, det var inte de mest bekväma stövlarna jag hade valt till kvällen =)

Tack alla för en mysig kväll och då detta handlade om hockey så kanske någon vill veta hur matchen slutade? Med vinst så klart för the Indians …

 

6 thoughts on “Tjej mingel på Gothia & Frölunda Indians match …

    1. Den kommer i webshopen om några dagar Pia men du kan självklart maila mig om du är intresserad då jag bara har 1/S och 1/M kvar… Den kostar 10.999:- <3 Detsamma till dig, kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *