Inköp av Gestuz & Fira i Göteborg …

I mitt jobb är får man vid inköp förflytta sig 6 månader fram i tiden … Nu innan sommaren skall vi köpa in höst/vintern och viceversa …

Idag åkte jag till Göteborg för att göra inköp gällande två av de märken vi säljer i butik & webshop: Gestuz & Fira.

Hos Annika som säljer Gestuz fick jag se ljuvliga polo tröjor, V tröjor och så de där utstickarna bland de mer klassiska men alltid så omtyckta valen. Skinnbyxorna har älskats så några kommer tillbaka och så fick jag möjligheten att beställa in tre stretchbyxor i äkta mocka. Ni som älskar bruna nyanser älskar väl mocka? Själv är jag såld i det och hoppas kunna gå ner några kilon för att kunna dra på mig ett par till ett par snygga men sköna klackar.

IMG_2036

Som alla har jag de där bilderna i huvudet om hur jag önskar se ut =)

Där mötte jag även de två underbara kvinnor som äger och driver butiken True Me i Växjö. Hade kontakt med de före Jul då jag köpte ett par underbara rosa tofflor från Uggs, ett märke som de säljer bland många andra. Alltid trevligt att träffa andra i samma bransch och få ett ansikte på de butiker man hör talas om eller ser på sociala medier.

Från danska Gestuz till svenska Fira då Gunilla och Lotta är i Göteborg några dagar för att visa sin vackra kollektion för de butiker som finns i omgivningen. Som vanligt vackra och härliga print och en liten nyhet är lite inredning i form av kuddar, plädar och tom. gardin längder … Kan bara säga att jag såg framför mig vit inredning med de ljuvliga printen och helt plötsligt ville jag ändra om allt i min nya lägenhet trots att jag inte ens är klar? =)

Blir så trött på mig själv. Nackdelen med att gilla många olika stilar =)

IMG_2085

Gestuz och Fira har helt klart två olika stilar men jag tror ändå på att vi kvinnor ibland känner sig för att vara lite mer modernt klassiska och ibland för mer boho chic lediga. Eller så tror jag bara det =)

Då inköpen gick snabbt kunde jag ta mig till Borås redan vid 1430 så stannade hos Mile i butiken så att hon fick ta en liten lunchpaus och så tog jag med två av Jeffrey Campbells skor som kom igår för att fota de tillfälligt men så kunde Caroline som hjälper mig ibland fota de imorgon så nya snyggare bilder kommer då =)

Visst är de coola? Modellen heter Foxy och är en av de mest sålda hos Jeffrey Campbell. Klackkänsla men bekväma sådana då platån gör att de inte blir så höga och då klacken är bred. De kostar 1399:- och finns HÄR i storlekarna 36-40. Helt normala i storleken är alla de modellerna jag har testat från detta märke …

IMG_7424

IMG_7418

Och så måste jag erkänna att jag gjorde ett eget inköp. Ni vet en sådan där helt onödig sådan men ibland tycker jag att det där ordet är så tråkigt så jag kunde inte låta bli när jag gick in på NK och kollade om Gucci kepsen fanns.

Slut i svart men en enda Medium kvar … Ville så gärna ha den inför semestern om dryga 10 dagar då jag skall till solen och som en liten ursäkt tänkte jag att man ”MÅSTE skydda lite sitt ansikte från solen när man är i min ålder” … Log för mig själv över mina tankar och så köpte jag den för att sedan messa min väninna Johanna som köpte sin förra året (tror jag) och berättade om min lilla #copycat =)  Vi gör nog några sådana var för ibland gillar man helt enkelt samma saker vilket i sig är en komplimang =)

Även om min dotter försökte läxa upp sin mamma för sitt köp när jag kom hem i eftermiddag så bet inte riktigt detta.

Jag B E H Ö V E R den helt enkelt och jag kommer att vara så nöjd när jag tar på mig den i solen medan jag sitter och läser en pocket bok liggandes på en skön solstol =)

IMG_7438

Från Gucci och kommande semester till en toalett som behöver städas … Japp, dags för det vardagliga så får sluta tänka på det som komma skall och leva i det nuet som kräver lite städning.

Keps, JC skor, en top och en skurtrasa =)

IMG_2098

Skickar dig en kram och önskar dig en trevlig kväll <3

 

6 thoughts on “Inköp av Gestuz & Fira i Göteborg …

  1. Ja fint, men hallå, om Du vill vara ilte edge inom mode. Smycken från VS, VS bodys osv nä. inte så mycket fashion Sorry vill inte låta elak o bitter men Du kan bättre! Hoppas Du hittar bättre märken, herregud Du har ju hela the Italian market som vi inte vet om! Bring it on, det andra är yesterdays, Du kan bättre! VS gäsp, o gäsp igen! Förlåt elakt inlägg, men jag gör det med hjärtat. Lycka till, verkligen!

    1. Hej Inger, förstår att du skriver med hjärtat men jag gillar det jag gillar och allt behöver inte vara edge för den saken skull men visst skall jag hitta flera italienska märken (2 nya på gång faktiskt =) VS förknippar jag med Victoria Secret vilket jag inte säljer så vet nog inte vilket märke du syftar på? Ha en trevlig kväll och tar faktiskt din kommentar som en komplimang vilket jag tror var menat som <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *