Till solen om ca 2 veckor …

Och så skall jag få möjligheten att om ca 2 veckor få åka till solen, L Ä N G T A R!!!

Och så längtar jag till denna frukost, till terassen med solstolarna, den lilla poolen med utsikt över skyskrapor och till denna underbara boutique hotel som jag bara blev så kär i sist jag bodde där.

breakfast-restaurant

tumblr_n4wp7rYN3t1r2doe0o8_1280

rooftop-bar-bangkok-speakeasy-hotel-muse-langsuan

Nicole godkänner inte riktigt min lilla semester då hon har så svårt att ”släppa” mig men har hänvisat att denna resa är en liten träning inför  mina 10 dagar i Montana i oktober och då utan möjlighet till daglig kontakt då jag är ute och rider och bor i tält…

Svårt att tänka mig att wifii finns där nämligen även om teknologin kan konsten att förvåna.

Logistiken är fixad så att butiken är öppen, Knut blir passad och Nicole är hos sin pappa … Bara att leta fram passet helt enkelt och redan nu planera vad som skall packas inför 7-8 dagar i solen men så är det ändå 2 veckor kvar tills det.

Att glädjas före är dock lite grejen tycker jag.

Så kommer mina Superga att ha det och jag längtar efter lite solbränna, bikini, sand, pocketböcker och paraplydrinkar …

IMG_1814

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *