Blommor, tidning, tända ljus och lite söndagsmys …

Min förkylning har satt sig i öronen så har lock i de och hör bara det jag vill eller behöver höra? =)

Har du något tips för att bli av med det? Rätt så irriterande och min dotter hänvisar till att jag håller på att bli gammal när jag inte hör trots att i detta fall hör det ihop med just en influensa … Suck …

Hemma igen och köpte med mig blommor och en tidning för lite söndagsmys <3

IMG_7346

IMG_7348

IMG_7352

IMG_7355

IMG_7360

Efter en stunds avkoppling fixade jag en liten enkel lunch till mig och Nicole.

Kyckling med pesto i och så en väldigt enkel sallad men jag gillar enkelheten… Isbergssallad, ruccola med olivolja, vinäger balsamico och lite salt … Den bästa dressingen som finns för som italienska älskar man olivolja och jag stekte faktiskt kycklingen även i det =)

Inget cousine direkt men något jag själv gillar … Självklart lite parmesan på detta <3

Jag skulle leva på sallader även om jag idag hade verkligen bara sallad =))))

IMG_7372

Sallader & godis är vad jag skulle kunna livnära mig på men skall försöka hoppa över sockret helt.

En manlig vän har varit utan socker i över 45 dagar trots att han är en gottegris så bara att bestämma sig helt enkelt <3

Snart skall Nicole iväg och träna med sin extra mamma och då skall Knut och jag gå en långpromenad. Ville gå och träna själv också men vågar inte med denna ihärdiga förkylning som inte släpper …

Önskar dig en skön söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *