Om du vill öka sannolikheten till en andra träff skall du äta …

Lyssnade på radio medan jag jobbade tidigare idag och vet ni vad ni skall äta på er dejt för att öka sannolikheten med 170% att det blir en ”andra gång”?

SUSHI =)

Skulle vilja veta hur de har gått empiriskt tillväga för att komma fram till detta men radion talar väl alltid sanning eller? =)

Detta som en liten kuriosa som du kanske vill införa när du bjuder eller önskar val av middag …

Kom hem för en stund sedan för att mötas av min dotters röst (som hade en väninna här) ”Mamma var tyst och visa dig inte då vi spelar in” … Detta var mening 1.

Mening 2 var ”jag lägger mig i ditt rum mamma och bara myser lite själv för jag är inne i en period då jag tycker att det är skönare att vara själv än med vuxna” … Knappast något utrymme för misstolkningar men får trösta mig att hon tidigare idag sa till mig per telefon att jag skulle säga till henne att ”jag älskar dig” då jag egentligen var nog lite sur =)

Hon överraskade dock med en hemmagjord cheescake som hon och kompisen hade gjort.

IMG_7336

IMG_7339

Erkänner att det var oerhört gott och med det har jag även erkänt att jag åt denna lilla dessert som man kanske inte skall äta när man går på dejt men som fungerar alldeles utmärkt a casa Castellari denna fredag kväll <3

Önskar dig en riktig skön kväll <3

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *