Att beställa en tavla en vanlig lördag kväll …

Har du haft en skön lördag? Vilken vintrig dag vi vaknade till idag men märkligt nog var det ändå rörelse i butiken.

Vi kunde inte fota något idag då snön föll och det är kanske inte den bakgrunden man vill ha till vår/sommarkläder så tog 2-3 selfies på vissa plagg för att ändå ”få ut de”.

Innan öppning med min pälsiga butikshjälp vars jobb är att hälsa alla välkomna med sin glada svans och härliga personlighet =)

IMG_1751

Tröjan jag har på mig på bild fotade köpte jag faktiskt idag för den levererades igår och insåg direkt att det är en sådan där tröja som jag kommer att älska och jag gör det … Skön, vårig och snygg till denim eller vita jeans. Vårt nya märke 10 days har verkligen fantastiska vardagsplagg med detaljer så glad för detta nya brand <3

Den kostar 1099:- och du finner den HÄR <3

VRZB6476

Har du tittat på Mello? Här hemma har teven varit på även om vi kanske inte har varit så uppmärksamma … Att dock ens ha på teven på den kanalen är ett stort framsteg för någon som inte gillar annars denna musik tävling =)

Jag kanske ”lär mig” uppskatta det … Vem vet?

Har dock suttit och tittat lite på bilder på instagram konton jag följer och så kunde jag inte låta bli att bara älska denna tavla  (se nedan) <3

Mailade direkt Sofia som är den duktiga konstnären  bakom den. Kunde med att skriva direkt till henne då vi träffades på en av de godaste middagarna jag har ätit i Stockholm för bara några veckor sedan och nu har jag beställt en egen Michela tavla.

Log när Sofia sa att det roliga är att hon hade tänkt på mig när hon målade den … Hahaha! Typiskt att jag fastnade för just den, jag kanske helt enkelt såg mig själv och gillade mig i det omedvetna? =) Egenkär utan att ens veta om det? =)

IMG_1780

Besök gärna missliving.se och låt dig inspireras <3

Det var precis det jag blev denna lördag kväll medan artisterna tävlade mot varandra & Nicole spelade Sims efter att ha varit på bio med en kompis.

Nu skall jag göra henne sällskap i min säng då det är där hon väljer att sova tillsammans med sin mamma … Det gillar jag <3

 

 

One thought on “Att beställa en tavla en vanlig lördag kväll …

  1. Hej

    Tavlan är cool , häftig och snygg. Jag tog min första spraytan igår lördag, kände mej så blek, oj vad piggare jag ser nu. Detta kommer jag göra fler gånger.Jag fick sms i fredags (tro de var då) att min vara är på väg…Tjooohooo…de närmar sig
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *