Det där med tonåringar & tomma förpackningar …

Har ni några tonåringar hemma eller minns ni när ni var tonåringar själv?

Måste nämligen fråga om att ”INTE slänga tomma burkar, förpackackningar, toarullar mm…  är något vanligt i en viss ålder? Bara idag har jag hittat ett tomt chokladpaket (sådant pulver man har i mjölk/vatten) samt ett tomt glasspaket … De har kanske varit där i några dagar och jag förstår inte riktigt grejen …

Lathet ja men tar det inte lika lång tid att slänga i sopor som att ställa tillbaka i hyllorna, frysen? I don t get it … Behöver lite upplysning helt enkelt och om min egna mor läser detta inlägg i Italien får hon gärna berätta om jag var ”likadan”? =)

Just nu går hon runt i sin lite för stora pyjamas och är trött för det är väl ändå så att man är just väldigt trött under tonåren och tröttheten mot sin mamma är kanske den största?

Jag skriver detta med kärlek och lite humor  och min kärleksfulla dotter vet att jag lägger ut den här bilden & text =)

Å andra sidan skrev hon i sitt första inlägg i sin egen blog att jag inte kan laga mat och i sitt tredje ”att jag var i vägen” så lite ”pay back time” =)

IMG_0912

Efter 1 timma från publiceringen av detta inlägg fick jag ett mail från en vän med följande text:

Bakom studien står musiksystembolaget Sonos tillsammans med Apple.

Att resultatet av undersökningen pekar på fördelarna med att lyssna på musik i högtalare kan möjligen bero på att Sonos inte tillverkar några hörlurar.

För barnfamiljer finns dock uppenbarligen positiva effekter med att spela musik i hemmet: 71 procent av dem som svarade uppger att barnen hjälper till med städningen när musik strömmar ur högtalare i hemmet. Utan musik var det bara 38 procent som fick hjälp av telningarna.

I fältstudien ingick 30 familjer, varav fyra svenska som ena veckan lyssnade på musik, andra veckan inte alls. Deltagarna utrustades med mobiltelefoner, aktivitetsarmband samtidigt som filmkameror samlade in data om deltagarnas aktiviteter.

Tänkte nämligen att det finns flera än mig som kommer att spela musik i hemmet nu =)

<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *