Semledagen …

Får erkänna att jag hade ingen som helst aning om att det idag var den berömda semledagen förrän jag gick in på Kafé Orion för att köpa mig en kaffe och såg alla de fluffiga runda semlor i olika storlekar som stod uppradade… Personen framför mig hämtade 25 stycken, den före 2 osv…

Det är alltså många som passar på att bjuda på semla fika denna fettisdag.

Jag är ingen semla fantast alls men ikväll kom ett par vänner på kaffe och hade med sig tre olika semlor för lite provsmakning…

Det kan man inte riktigt säga nej till speciellt då jag såg att en av de hade lite nutella i sig =) Den var dock inte så god som jag trodde så den klassiska varianten blir ändå den som vann.

IMG_2377

Känner mig lite ”krasslig” igen så skall nu koka lite thé, tända lite ljus och kura ihop mig i soffan med ett täcka på mig …

Lock i öronen, ont i halsen och lite huvudvärk … Vill ha en puss på pannan och ligga sked =)

Nicole är denna tisdag hos sin pappa med familj men är tillbaka imorgon.

Provet hon gjorde idag innehöll visst väldigt många frågor med flera följdfrågor så hon hann inte svara på alla. Det var det enda jag fick fram när hon ringde så får återkomma om vi måste plugga på lite extra och kanske inte bara fokusera på det som var lättast att komma ihåg =)

Önskar dig en trevlig kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *