Febrig i Köpenhamn …

Vid 23 checkade jag in på hotellet efter jobb och tågresa till Köpenhamn. Röd om kinderna, feber och så fick jag även näsblod när jag satt på tåget. Inte riktigt den jobbresan jag hade tänkt mig men är nu iaf. framme.

Använde mig av kartan i mobilen för att hitta men frågade även några arbetare vid Rådhusplatsen som stod och rökte. Det visade sig att de var italienare och snabbt skrattade jag åt ”tur för er att ni hann aldrig säga något dumt innan jag erkände att jag också är italienska” och så skrattade vi över hur dumt det kan bli när man inte tror att någon förstår som faktiskt gör det =)

Incheckad på rummet med hela rådhusplatsen som utsikt och med flanell pyjamas på då jag vägrade ta risken att frysa.

GAWS6311

Imorgon blir det en av mässorna och på kvällen inköp på ett showroom här i stan för att sedan troligtvis lägga mig tidigt med målet att försöka sova bort mitt feber.

Lovar att fota en del imorgon till er som är intresserade av att se lite hur det ser ut på Köpenhamns Fashion Week <3

Godnatt <3

2 thoughts on “Febrig i Köpenhamn …

 1. Hej,
  Å din stackare som blivit sjuk nu… inte läge liksom. Hoppas du blir pigg fort så det blir bra med mässan.
  Själv fick jag inte möjlighet att åka alls denna gången. Det är mycket som ska ordnas för att kunna komma iväg när man är själv både hemma och i butiken, hund ska passas o någon ska vara i butiken.
  Så ta nu mycket bilder och dela med dig så vi får se lite av det som finns.
  Å lycka till med dina inköp också.
  Kram

  1. Synd att du inte kunde närvara K men är man nöjd med de brands man säljer så kan man göra inköp även utanför mässveckan =)
   Missar några inköp imorgon som jag istället får ta senare i butik eller i Göteborg …
   Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *