Ansiktsbehandling hos Klinik Villastan …

Vilken skön söndag jag har/har haft <3

Nicole blev hämtad av farmor då alla kusinerna fick i Julklapp att åka till Göteborg för att se ”Disney on Ice” så hon är där med faster, farmor, sin bror och de mindre kusinerna som hon gillar att passa och umgås med.

Lunch och så all mys man kan uppleva när man är med förväntansfulla barn på något så spännande som Disney … Gillar det med för all del =)

Vid 11 lämnade jag Linda här hemma som skulle plugga och gick till Klinik Villastan för att få en lyxig ansiktsbehandling av duktiga Lucy.

Magiska händer som tryckte, masserade och såg till att huden blev behandlad med alla möjliga fantastiska produkter från Dr Obagi.

Här fick jag ligga med någon krämig/mjölkig ansiktsmask i några minuter …

IMG_1190

Det var nog flera år sedan jag gjorde en ansiktsbehandling och har nu önskan att kunna göra detta regelbundet för det är verkligen något som är otroligt skönt att unna sig själv.

Tänk att få åka på ett spa i ett par dagar och bara få göra en massa behandlingar, hade nog somnat flera gånger om…

IMG_1188

Känslan av att ansiktet har blivit renad och rensad från pormaskar och allt som kan tänka sig finnas där är underbar och direkt såg ansiktet mer avslappnad ut för att inte nämna lystern som jag såg direkt när jag mötte mitt rödmosiga ansikte i spegeln direkt efteråt …

Har därför vägrat sminka mig efteråt för att låta alla krämer fortsätta göra nytta.

Så här ser nämligen ett osminkad och behandlat ansikte ut men så skönt att ha gjort detta idag <3

För er som undrar är den vita tishan med glittriga guldiga stenar från italienska Happiness brand och finns hos lavendettaclothing.se.

 Den finns även i svart och då är den med på märkesrean för 400:- …

IMG_1205

När jag kom hem kokade jag lite kaffe och så satt Linda och jag och pratade lite om olika socialpsykologiska teorier och reflekterade lite kring oss själva utifrån den kunskapen vi har en gång läst till oss.

Något som vi exempelvis diskuterade är om livet är någon slags teater eller inte.

Är vi verkligen oss själva hela tiden? Om någon skall försöka beskriva oss kan den personen berätta om olika egenskaper han/hon förknippas oss med men detta betyder inte nödvändigtvis att de kan beskriva hur vi egentligen är. Vet vi det själva och när isf. är vi verkligen de vi är?

Komplexa frågor men alltid intressant att sitta och prata om vad man tror kring detta ämne som intresserar oss båda…

Tänkte avsluta med ett tips från märkesrean i form av Hedda blusen från Fira som du nu kan köpa för halva priset, 800:- istället för 1599:- och den finns i off white eller i grått precis HÄR.

På bilden tillsammans med Please Classic Imperial

IMG_3614

Ett något sexigt tips är DENNA korsett från Marlies Dekkers, en enda kvar … Ursnygg under en kavaj …

IMG_9565

Nu skall jag koka mig en kopp kaffe till och njuta av en mysig söndag kväll för snart kommer nog min dotter hem och då vill hon med stor sannolikhet spela Monopol, ett spel som varar lite för länge i mitt tycke =)

Imorgon är butiken stängd officiellt som vanligt på måndagar men skall ner och packa de sista ordrar och de som kommer under kvällen så att alla kunder får sin leverans efter de röda dagar/ledigheter som har präglat den här tiden på året.

Det och träning på schemat imorgon …

Nu önskar jag dig en skön kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *