När dottern lagar middagen …

Att jag är ointresserad i mat är nog rätt så känt för alla de som har följt bloggen eller som tom. rakade se på ”Småstadsdrottningarna”  när jag skulle få lära mig att laga en enkel maträtt?

Jag tycker inte ens att det är roligt att gå och handla (med undantag för gårdagen då vi skrattade så). Jag är nog en person som skulle kunna leva på yoghurt & flingor, godis, sallader och fika =)

Min lilla älskar dock att laga mat när hon har gäster som vi hade igår kväll även om Linda inte längre räknas som en gäst här hemma =) och gjorde en rätt till oss som hon har lärt sig av sin pappa som alltid var den som stod för matlagningen hemma och det gjorde han med bravur.

Vi fick inte vara i närheten då hon tittade på film medan hon förberedde och ville inte låta sig störas av våra skratt =)

IMG_1179

Rigatoni pasta, fläskfilé, purjölök och så lite annat som hon stekte och blandade med lite grädde till detta. Jag beställer aldrig pasta när jag är ute och äter då det smakar aldrig som hemma (pasta skall man äta i Italien =) men får erkänna att det var riktigt gott och hon var så nöjd att vi gillade och tog lite extra =)

Köp INTE  (om du inte vill skapa ett beroende) vitlöksbrödet (de stora som finns på ICA  vid det färska brödet) för jag hade kunnat äta allt. OMG så gott det var men otroligt onyttigt så tacksam för att lilla ICA här i stan inte har detta då det hade varit svårt att motstå det =)

En god middag, ett glas vin och filmkväll för oss tre här i småstaden <3

IMG_1181

IMG_1187

Här vaknade vi sent (kl. 9) och det var verkligen behövligt …

Nu skall jag prata lite psykologi med min väninna, höres senare <3

2 thoughts on “När dottern lagar middagen …

 1. Hej

  Vad skoj att Nicole gillar laga mat, hon kanske blir kock i framtiden. Oj vad jag skrattade när läste din mening vad du skulle äta (leva på ) jag är så med…Jag gillar ej laga mat, diskar hellre…haha…men det händer vissa helger att jag gör mat el måste och då mycket så jag kan frysa in oxå
  Hur var ansiktsbehandlingen häromdagen? Underbart antar jag….Jag har inbokat en om 1 1/1 vecka, längtar så. Imorgon bli de mani, skönt det också
  Ha en fin söndagskväll
  Kram

  1. Ansiktsbehandlingen var underbar även om det kändes då jag ville få bort pormaskar och rensa lite från allt det som samlar sig i huden =)
   Njut av din när det är dags =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *