Guldiga stolar och stepup 100 dagar …

Buonasera <3

Det var rätt så skönt att komma hem idag och så visste jag att min lilla väntade hemma så att vi skulle bara ha en mysig och skön kväll för visst är det extra skönt med myskvällar när det antingen är kallt ute eller regnar?

Att bara kura ihop sig i soffan, tända några ljus, njuta av en kopp kaffe och tända några ljus, de små simpla sakerna som dock är en lyx <3

Jag har tidigare skrivit att mina matsalsmöbler är lite tillfälliga då jag inte riktigt vet vad jag vill ha ännu, måste ta en dag i februari och åka runt för att se lite vad som finns för att kunna välja något jag gillar.

Någon lampa över matsalsbordet har jag inte ännu (ingen idé förrän jag vet vilka möbler jag skall ha), krukor och växter kommer att fixas nästa vecka och så skall jag gå in till Mariella Inredningar i dagarna för att fråga om de kan komma och mäta fönstren i hemmet så att jag sedan kan anlita de för att sy upp gardiner. De har nämligen fantastiska tyger så vill så gärna <3

IMG_1012

När jag la ut kort på att mina guldiga stolar från förra lägenheten och ett matsalsbord kommit temporärt på plats så var det några som frågade om mina guldiga stolar.

IMG_1018

Lovar att i veckan ringa och fråga den leverantören om de som är intresserade kan köpa de genom butiken/webshopen så lovar att återkomma i den frågan, har inte glömt men har haft lite att göra med inventering och förberedelser kring REAN =)

Måste även beställa en lampfot till en en lampskärm jag har i större format men i samma serie som de jag köpte till ena fönstret.

Svarta utanför men guldiga på insidan så en guldig och varm belysning som jag älskar.

IMG_1021

Ni anar inte vad skönt jag tycker att flytten är gjord.

En av mina underbara grannar som bor i samma hus och på samma våning tittade in i butiken idag och det kändes skönt att veta att jag är inte den enda som inte är färdig med allt … Undrar varför jag egentligen trodde det =)

Idag hängde jag Johannas utmaning om 100 step-up om dagen i 100 dagar, kan säga att imorgon väljer jag inte samma stol för att börja med den höjden gjorde att jag började flåsa efter 20 stycken =)))

IMG_1026

Tycker att det är roligt att vi är många som hänger på för visst vill man att rumpan skall åka upp lite?

Det behöver min iaf. för även om Miss Me jeansen gör att den ser lite högre än vad den är så har jag önskan att få den mindre platt och mindre lång =)

Bra initiativ av Johanna så starta du med och lägg ut någon bild på instagram med #stepup100dagar så hittar vi alla varandra där och Johanna kan pusha lite var och en att inte ge upp <3

IMG_9020

Motion mår vi alla bra av så nu skall jag lämna soffan och ta tag i de sista för ja, jag gör de i två olika omgångar =)

Nu önskar jag dig en trevlig kväll och glöm inte REAN där allt är nu på halva priset HÄR!!!

Har du en blog eller ett instagram konto så får du gärna lägga ut detta så att flera kan ta del av den och för att även hjälpa oss så klart att synas i olika kanaler <3

Trevlig kväll <3

6 thoughts on “Guldiga stolar och stepup 100 dagar …

  1. Hej! Kollade rean och hittade så mkt fint, vad duktig du är på att välja ert sortiment! Men så råkar jag ha en liten som växer i magen. Någon skjorta eller annat som du tror skulle passa för magen iaf ett tag och även sen? Svårt att veta när man inte kan prova. Allt gott!

  2. ”Visst vill man att rumpan ska åka upp”, det kanske är något fel på mig, men jag bryr mig inte det minsta om var min rumpa sitter;) (och den är betydligt större och hängigare än din) Absolut inget fel att du vill ha upp din, tycker att det är mer intressant varför en del bryr sig och andra inte. Nu vill jag gärna höra din filosofiska tankar om detta;)

    1. Hahaha! Mina filosofiska tankar om varför du är nöjd och inte jag? =) Jag generaliserade lite för trodde faktiskt att de flesta ville ha en fastare rumpa om de inte redan har men hade kanske fel =) Utgick från mig själv där problemet är nog mer att jag är lite sur på mig själv att jag inte har tagit mig tiden att motionera för att motverka lite tyngdlagen =) Måste vara skönt att känna att man gillar sin, själv undviker jag spegeln =) Kram

    2. Enda nackdelen är att jag inte kan komma i dom fina jeansen du säljer;) Ha d gott

    3. Varför skulle du inte kunna det? Jag säljer ju både jeans som drar ner och som drar upp rumpan =) Brukar nämligen säga att jag tittar inte på mig bakifrån så det är ok även med jeans som är inte så smickrande från baksidan =) Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *