Instax Polaroid Kamera …

Buonasera <3

En av presenterna jag gav min dotter i Julklapp är den underbar söta Polaroid kamera från Fujifilm.

Som en söt rosa karamell (den finns även i andra underbara pastel färger) med den där gammaldagskänsla som en polaroid kamera ändå representerar.

Bild 2015-12-30 kl. 13.50 #2

En rulle som ger tio kort kostar 129:- vilket innebär att man får vara varsam med sina kort då varje kostar 13:-.

Som en vän sa till Nicole ”skall du ta lika många kort som din mamma tar på sig själv i ett plagg så kommer notan att hamna på över 50.000:- vilket även innebär att det blir billigare att anlita en proffsig fotograf =)

Så sant så och då jag betalade första rullen (som redan är slut) men den andra fick min lilla betala själv misstänker jag att nu är hon väldigt väldigt försiktig med de där onödiga korten som man lätt annars tar …

Här ett litet exempel på hur korten ser ut men gissar att min dotter tog det när det var väldigt mörkt…

Jag köpte den här i Borås men du finner den även på nätet, googlade och hittade den HÄR.

IMG_0941

Nu har vi handlat för att fylla på lite här hemma och ser på sociala medier att många är upptagna med dukningar och förberedelser inför nyårsmiddag.

Imorgon blir det för min del middag och fest i Göteborg så det enda jag behöver tänka på är att komma dit i tid.

Butken kommer att vara öppen 11-13 men efter det skall jag hem och ta ett bad, skjutsa Knut till Lindas föräldrar och fixa lite innan Linda och jag kör till grannstaden för lite fest …

Tänkte köra fågeldansen då jag dansar aldrig och har aldrig gjort så den är nog den enda jag har kunnat som barn och den sitter i kan jag lova =)

Vill ni höra låten till dansen så som jag kan den då jag är född och uppvuxen i Italien så har ni den HÄR, bara att sjunga med =)

Vad skall du göra?

3 thoughts on “Instax Polaroid Kamera …

  1. Sicken otur att man inte är i Göteborg imorgon och får beskåda den ’kvackande fågeldansen’=) Bor där i vanliga fall men nu är jag på ’jullov’ i min gamla hemby i Ångermanland. Så nyårsafton i år firar jag ihop med min fina mamma 83 år, det blir trevligt med god mat och dryck. Ha en härlig nyårsafton och önskar dig ett roligt och lyckosamt 2016. Kram Helene

    1. Hahaha! Ja, det hade kanske blivit en liten trauma att se den där dansen men vem vet, den kanske blir en hit igen =)
      Önskar dig och mamma detsamma och vi får verkligen hoppas på ett lyckosamt år för oss alla <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *