Att ha sambo & Nyårslöften …

Min väninna Linda som sadlar om och har börjat plugga till personalvetare i Örebro är sedan en vecka tillbaka i Borås och bor hemma hos mig och Nicole.

Ganska roligt att få sms om ”att inte glömma ngt” eller att hon och Nicole åker iväg och handlar medan jag jobbar.

Att vi sedan på kvällen är lite flamsiga tror jag att min lilla dotter gillar även om hon utåt säger till oss ”ni är så jobbiga!” =)

Egentligen tycker hon det inte alls eller så vill jag bara tro att vi är otroligt roliga och intalar mig detta. I detta läge tror jag starkt på säger en sak men menar motsatsen…

Oavsett så har vi väldigt sköna och roliga kvällar med mycket skratt och självdistans

Nu till något mindre roligt. Vägde mig idag och OMG, mina älskade lussekatter har verkligen satt sig men mamma mia, att nu behöva pina sig lite ner dessa kilon är trots allt ok då de har varit så goda och fluffiga när de har väntat på mig på Kafé Orion nästan varje morgon =)

Hur många har nyårslöftet om en förändring i sin kost och motion? Jag måste som min väninna Johanna skriver ofta i sina inlägg sätta in träningen i mitt schema, som ett jobb helt enkelt som skall uföras utan förhandlingar om att ”orkar inte, gör det imorgon” =) Det handlar trots allt endast om motivation, karaktär och vilja … Ingen tvingar mig att inte och inte tvingar mig att =)

Nåväl, det tar lite emot att erkänna det men i detta fall tillhör jag de 80% som har kost och träning som något slags nyårslöfte eller vad vi skall kolla det för.

Mästare på dessa ursäkter … Innan jag hade butiken så var jag verkligen duktig men har kommit ifrån det även om de som följer på sociala medier tror en massa utifrån att jag ibland är på gymmet men mitt lilla problem är just att en bild dyker upp just då och då kan man lätt räkna ut hur många ggr på en månad jag är aktiv =)

Måste måste och måste … När man ser alla som lyckas så tänker jag på hur lat jag är som inte tar mig den tiden men mitt mål är 3-4 ggr i veckan. Är det inte lite sorgligt att ca 80% av befolkningen har här i Västvärlden just ett nyårslöfte kring sin vikt?

Min väninna Tania har lyckats förändra några kroppar på bara 2-3 månader så imponerande av henne och alla hennes kunder att alla verkar ha nått sina mål medan jag har mest druckit kaffe =) Läs hennes inlägg HÄR om du är sugen på en förändring.

 Tur att vissa klänningar är inte tajta i modellen nu efter all Julmat.

 Alexa Mini Dress från For Love and Lemons är ett exempel på de underbara klänningarna som finns i butik & webshop <3

IMG_8671

Nu skall jag greja lite här i butiken och kanske messa min kvinnliga sambo och dotter och fråga om de kommer och hälsar på mig en stund senare idag =)

Kram från en kyligare Borås …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *