Snö, Knut & nya Miss Me jeans …

Vilket litet skämt naturen ger oss när snön kommer dagen efter Annandag Jul för första gången …

Kunde vi inte fått denna vita fuffel lite tidigare då vädret påverkar lite den där Julkänslan som kanske inte riktigt har infunnit sig?

Det var dock tydligt i parken att många välkomnade snön oavsett och visst är det lite mysigt denna lediga dag att vakna till snö flingor som föll och skapade en liten vintrig miljö nu i december månad.

Om vår lilla slappar dag senare men först ett par bilder från min lilla Knut som uppskattade snön denna sköna söndag …

IMG_0778

IMG_0783

Jag vet att det är svårt att vara objektiv (omöjligt om sanningen skall fram) men jag har världens underbaraste vovve …

Nicole vill så gärna att vi köper en till efter 8 1/2 år men jag vill vänta lite även om kanske Knut skulle tycka att det hade varit roligt?

Det som talar för att jag ger mig inom ett år är att Knuts påverkan till en valp skulle vara guld värd då han är helt fantastiskt och skulle fostra den genom att vara den lilla lugna hunden han är.

Vi får se helt enkelt vad som händer i hund fronten … Lite rädd för att två hundar blir dubbelt jobb trots att vissa påstår att ”går man ut med en kan man lika gärna gå ut med två” …

Följde min väninna Linda en bit då hon åkte till Örebro för att hämta något viktigt hon behöver och är tillbaka imorgon och då får hon lägenheten för sig själv då jag själv skall imorgon bli ”bortrövad” på det där sättet man gärna blir bortrövad på =)

Lite för mycket mat dessa dagar (misstänker att jag inte är ensam om detta =) så tog på mig DESSA nya Miss Me jeans i skinny model. Behöver en liten lyft på rumpan då det är något som dessa denim är fantastiska på …

IMG_0751

Storlekarna 25-31 finns inne och några andra modeller har kommit också om du älskar dessa amerikanska denim <3

IMG_0755

Nu är jag hemma, Nicole har blivit hämtad av sin pappa för att hämta Monopol spelet som finns där (måste helt enkelt köpa ett också) och så kommer snart momor för att ha lite spel eftermiddag … Min mor åker 2 1/2 månad till min syster i Bologna (Italien) på nyårsafton så lite umgänge innan hennes resa är alltid lite mysigt …

Kram så länge <3

2 thoughts on “Snö, Knut & nya Miss Me jeans …

  1. Äh 2 så där små hundar är inte jobbigare än en heller…….
    Vore skillnad om du behövde uppfostra och dressera 2 stora. Det tar tid…..
    Men såna där små pfuttisar är väl inget problem. Tvärt om. Lite sällskap bara.

    1. Lite sugen är jag allt speciellt nu när Knut är en liten pensionär som kanske skulle bli glad av en liten livlig fluffig vän? Får tänka lite till då jag har en förmåga att bara göra något utan att tänka igenom det flera gånger om =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *