En efterlängtad söndag utan måsten …

Imorse vaknade jag kl. 8.50 vilket händer typ aldrig? =)

Ni anar inte hur jag har längtat efter denna slappa söndag utan några som helst måsten och även min lilla har verkligen haft en sådan där sköööööön dag i sin mjukis set som hon fick av sin faster (bra present Viktoria om du läser detta)

Här tittade hon ut för att inse att det snöade. Som vanligt är det jag som går ut med vår lilla hund =)

IMG_0726

Och den någon som verkligen gillar den nya mattan är just vår lilla pälsboll som nog ger den tio poäng av tio möjliga <3

IMG_0738

IMG_0741

Nu en skön kväll i mjukis och har kommit på en enda nackdel med min nya TV …

Att man kan lätt beställa filmer att titta på och gissar att första notan på den räkningen (med tanke på Nicoles Jullov och mina ett par lediga dagar) blir lite för hög … men ikväll beställer vi film och njuter med tända ljus.

IMG_0813

IMG_0811

Den lilla ugglan köpte jag på Buketten igår … Älskar fluffiga ugglor och har en mamma till den också som jag fick för ett halvår sedan efter att ha tjatat mig den i present =)

Om du har fått pengar i present och vill köpa till dig själv något onödigt men vackert så vill jag rekommendera detta linne från For Love and Lemons <3

149288_10153355108008660_1214208720912769381_n

Imorgon har butiken stängt och öppnar åter på tisdag kl. 11 men självklart finns webshopen öppen dygnet runt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *