Att komma fram till ett beslut …

Att känna mig ensam och lite vilsen har trots röda och svullna ögon även inneburit att jag har tänkt och kommit fram till att jag inom ett år vill jobba med något annat vid sidan av butiken åtminstone 2 dagar i veckan då jag behöver ha ett jobb som är lite mer socialt emellanåt <3

Dags att fundera vad jag skulle kunna tänka mig göra och när jag väl har det finna någon tjej/kvinna som kan vara i butiken de 2-3 dagarna jag ej är det.

Jag vill också luncha med någon annan än mig själv på trappan då jag inte stänger butiken. Jag behöver prata, diskutera och socialisera för jag har nog intalat mig själv lite för mycket att jag enbart är ”en ensam varg” vilket jag är men inte alltid.

Har dock inte visat detta i helgen för min dotter med undantag för några tårar en liten stund som jag dock förklarade med den sanningen som är. Viktigt att även de små får känna att vi vuxna har också våra stunder men dagen började med en hel del skratt när vi vaknade imorse och innan hon gick till skolan.

I vanliga fall har butiken stängt på måndagar men har ändå öppet några timmar så att helgens ordrar kommer iväg men stänger nog vid 17 för att ta mig en soltid och gå till gymmet … Känner för att hälsa på löpbandet efter 4-5 veckors vila (efter operation) så dags att låta även kroppen få ta ut sig lite så att den blir piggare och gladare =)

Köpte min lunch på vägen … Fråga mig inte riktigt vad det är men en blandning av spenat, advokado och en massa annat som skall nog vara bra =)

IMG_7714

Den personen som via facebook trodde att jag var gravid pga. att jag kändes lite extra känslig hänvisade inte till att min mage såg ut att ha växt men att mina bröst hade det … Hahaha!

Kan inte annat än att skratta åt denna iakttagelse då stora bröst kommer mig veterligen när en graviditet är långt gången och större när barnet är fött  och skulle min storlek ha med en graviditet att göra så skulle jag nog föda fyrlingar =)

Nu dags för lite mail och jobb <3

 

6 thoughts on “Att komma fram till ett beslut …

 1. Fina du <3
  Tror vi alla kan känna som du gör just nu!
  Många tankar som far runt i huvudet ibland!!
  Men lovar dig att när du har tänkt ut ngt som du vill syssla med på sidan av butiken ( OBS: Måste vara ngt du brinner för- då blir det alltid rätt!)
  så kommer allt att lösa sig till det bästa!
  Kram

  1. Tack snälla du <3
   Ja, känner att jag blir väldigt låst till butiken speciellt då jag är själv med allt =) Lyckas jag fixa ngt annat som jag kan kombinera och ha ngn i butiken de dagarna så tror jag att jag kommer att bli nöjd =) och om inte annat nöjdare ...
   Kram till dig med.

 2. Tycker det låter förnuftigt och väldigt nyttigt för själen med !
  att skapa en oas och ”förändring” är oftast till det bättre, så personligen glad för din skull att du har skapar den känslan och kan ju även bli en start på en ”ny väg” både i detta som med annat ?! :)

  Tror du är skapad för att lyckas med det mesta du förtar dig så även denna gång !
  beklagar din inre sorg som temporär och förståelse hur tufft det är att bara köra ensam hela tiden !

  All lycka !!
  Kram
  ps. trots allt är ditt självbefinnande viktigast av allt !! :)

 3. Hej

  Inget skoj att vara nere el i svacka, det är jobbigt, men de är något som man måste gå igenom, låter knäppt.
  Det var ett positiv tänkande att ha någon anställd i typ 2 dag/vecka, varför inte vara lärare, hade inte du utbildning eller varför inte plugga.
  Du är klok o duktigt på mycket så du kommer säkert fram till något
  Ta de lugnt med lyan, allt behöver inte bli klart med engång, man uppskattar om det blir klart lite då och då. jag önskar dej lycka till med allt
  Var rädd om dej och stressa inte upp dej /Kram Nettan

  1. Att plugga ger tyvärr inga pengar annars hade jag nog gjort det =)
   Utbildad beteendevetare och gymnasielärare men hade kunnat tänka mig plugga lite till =)
   Tack för omtanken Nettan … Även svackor sägs vara nyttiga <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *